EDDF - ömlesztett áru

Silver Circle

EDDF - ömlesztett áru

HozzászólásSzerző: airdaniel » 2019.04.26. 14:53

Nyitottam egy fiókot Frankfurtnak. Időről időre majd frissítem mások számára esetleg unalmas, de számomra valamiért kedves, vagy éppen érdekes, régebbi, vagy friss képekkel...
Szöveget csak abban az esetben fűznék hozzá, ha kérésként jelzitek. Próbálok majd arra törekedni, hogy olyan képeket tegyek fel, amelyek esetleg picit újak lehetnek akár a háttér, akár az elhelyezkedés miatt, és talán valami kis változatosságot hoznak az egyébként egyre unalmasabbá váló egyen-dömpingben.

Az első löket. Majd lesznek frissebbek is ahogyan időm engedi...
Enjoy...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Silver Circle

Re: EDDF - ömlesztett áru

HozzászólásSzerző: lmg » 2019.04.26. 19:52

hát ezek azért elég jók. és a változatossággal sincsen probléma. Megunni biztosan nem fogja senki, szép kis sorozat! ;)

(ami jó lenne szerintem, hogy ha egy reptér IATA jelezné, hogy hol készült a kép és ha nagyon van időd, egy dátum is mellé kerülhet egy év.hónap formában)

idővel akkor jöhet a többi is :)

Silver Circle

HozzászólásSzerző: airdaniel » 2019.04.27. 04:04

Hogy hol készült? Nem igazán értem a kérdést. EDDF-Frankfurt mind, ahogyan a címben is írva vagyon... Vagy a reptéren belüli pontos helyre gondolsz?

A dátumokat majd akkor beírogatom, mert ez most az elmúlt 1 évből való pár kiválasztott vegyesen, ahogy elpakolgattam őket a gépemben...

Silver Circle

HozzászólásSzerző: gbendzsi » 2019.04.27. 13:14

Nagyon jók, ezekből bármennyi jöhet!

Silver Circle

HozzászólásSzerző: lmg » 2019.04.29. 20:27

airdaniel írta:Hogy hol készült? Nem igazán értem a kérdést. EDDF-Frankfurt mind, ahogyan a címben is írva vagyon... Vagy a reptéren belüli pontos helyre gondolsz?

A dátumokat majd akkor beírogatom, mert ez most az elmúlt 1 évből való pár kiválasztott vegyesen, ahogy elpakolgattam őket a gépemben...

a hol készültet benéztem valóban. :roll: A címben szerepel FRA, csak annyi szögben vannak képek, hogy szokatlan egy reptérhez kötni az összeset. 8-)

Silver Circle

HozzászólásSzerző: airdaniel » 2019.05.06. 15:20

Na akkor egy újabb adag. :-)
A képek két napsütéses áprilisi napon készültek.
Locationra annyit írnék, hogy "künn és benn' ", bár ezek többnyire a bent kategóriák, lévén, hogy minek menjek ki, ha lehet bentről is.

EDDF tipikusan az a hely, ahol még télen is képes pezsegni minden, akár 50mm-rel fotózva is, ami egy hatalmas bosszúsági faktor. Szóval szinte lehetetlen jó képet készíteni a földön lévő repülőgépekről, mely nagyon sok lehetőségtől megfosztja a fotóst sajnos. Nem lehet például a déli oldal adta lehetőségeket kihasználni, mert még a pálya mellől 35 mm-rel fotózva is képes pezsegni egy guruló, aminek egyébként sincs már sok értelme. Mármint a 35mm-rel való fotózásnak.

Egyébként elég sok, és szép festést lehet(ne) elcsípni akár egy nap alatt is, bár a típusok tekintetében sajnos már nagyon unalmas minden nagyobb reptér, és nem kivétel ezalól Frankfurt sem.

Azért néhány érdekesebb madár:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Silver Circle

HozzászólásSzerző: Balint0425 » 2019.05.12. 13:00

Nagyon patika kis sorozat eddig, gratula Dani, várjuk a folytatást! :D

Silver Circle

HozzászólásSzerző: airdaniel » 2019.07.08. 10:28

Legyen néhány újabb kép, ahogyan haladok lassan a szerkesztéssel. A képek június-júliusban készültek, amikor is sajnos hiába van cavok, a fényviszonyok nem a legjobbak. A napi "common"-ból nem nagyon teszek már fel, mert bár szépek, de egy idő után unalmasa. Kivétel ez alól a még utolsó mohikánnak számító MD-11, amit legutóbbi bejelentés szerint jövőre végleg kivonnak. Van több ezer fénykép, de megkímélnék mindenkit az ismétlődésektől... Enjoy! Folyt.köv.

Kép

07R Holiday Parking
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

07R Holiday Parking
Kép

Kép

Kép

Kép

Találkozó
Kép

07R Holiday Parking
Kép

Kép

07L-25R spotting platz
Kép

07L-25R spotting platz
Kép

Kép

Kép

Kép

Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: RimoRoli » 2019.07.08. 16:59

Nagyszeruek! Koszi a megosztast, johet a common is.. :)

Silver Circle

HozzászólásSzerző: airdaniel » 2019.10.03. 21:06

Na akkor itt egy újabb löket. Megpróbáltam úgy összeválogatni egy adagot, hogy ne legyen túl unalmas senkinek... :-P
A képek idén nyáron készültek vegyesen. Hol hajnalban, hol reggel, hol este... Remélem, sikerült változatosan válogatnom, hogy mindenki találjon benne érdekességet...

Enjoy...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezt pedig csak azért, mert bár esett az eső, de nekem mégis különleges ez a gép ezzel a festéssel...
Kép

Következő

Vissza: Külföldi repülőtereken készült fotók és videók