2018.08.04. 23:38
2018.08.03.
Egy "kisebb" kihagyás után újra Lakenheath felé vettem az utat
Viszont ennek a napnak volt egy olyan különlegessége, hogy megtekinthettem a bázist belülről
De előbb egy kis reggeli kintről való fotózás ami a hivatalos Viewing area környékéről történt, erről a helyről tudni kell, hogy nagyrészt szembe napos viszont már régóta kiakartam próbálni, hogy milyen képeket lehet innen lőni. Sajnos 2 opció van csak vagy a kerítésen átfotózol vagy viszel egy nagy létrát, nekem előbbi jutott, de szerencsére nem igazán vettem észre, hogy látszódna (max ha 100mm környékére húztam vissza az obit) Így jöjjön egy kisebb válogatás
F-15E Strike Eagle
USAFE
91-0317
Érdekesség, hogy a gép függőleges vezérsíkjáról elvan tüntetve a századhoz való tartozást jelölő színes sáv így egyszerűen tudják a 492 és 494 század között váltogatni a minden feltűnés nélkül.
F-15E Strike Eagle
USAFE 492th FS
96-0202
F-15C Eagle
USAFE 493th FS
86-0175
F-15E Strike Eagle
USAFE 492th FS
91-0306
F-15E Strike Eagle
USAFE 492th FS
91-0202
Az előző képen nem lehetett látni de ennek a gépnek a "különlegessége, hogy az oldal kormány egy C modellről lett elkanibalizálva, sajnos agyon pezsgett de egy kis fáklya meg egy egy kis gőz a hajtányból szerintem jó lett
Az elmúlt 2 hétben 14 darab F-16-os állomásozott itt egy közös gyakorlat miatt az Olaszországban található Aviano bázisról
F-16C Fighting Falcon
USAF 510th FS
89-2030
Egy kis közeli a madárka fegyverzetéről, szerencsére csak gyakorló rakéták (ezt a kék csíkokról lehet felismerni, összesen 14 különböző színjelülés (sáv) van a különböző fegyver típusok megkülönböztetésére plusz ezen felül még a fegyver testének színe is változik, szép hosszú dolog
)
Egy kis kötelékbontás
Az összetákolt 96-0202 csomagolja a futóműveit egy átstartolás közben
Folyt. köv. a benti képekkel