2019.07.04. 22:14
Sziasztok,
múlt pénteken megint volt szerencsém eltölteni egy fél napot a frankfurti reptér mellett, ebből a termésből adnék közre egy válogatást. Az eddigi látogatásaimmal ellentétben aznap végig 07-es irány volt, a nagyobb heavyk az ilyenkor szokásos rend szerint a 07R pályára szálltak le (kivéve a transzatlanti járatok meg még ami éppen sikerült, amik a távolabbi 07L-t használták), ezért viszonylag sok minden kimaradt, de igazából így sincs okom panaszra. A retró 747-es Lufi meg a 767-es Condor persze most sem lett meg, szóval azokra majd egy későbbi alkalommal kell visszatérni.
07-es irány esetében a Startbahn West nevű hely tűnik kézenfekvőnek, itt többé-kevésbé le lehet gyártani a 07R érkezőket és a 18 indulókat, utóbbiak többségében a kelet felé induló heavyk és keskenytörzsűek, persze főleg az utóbbiak - a pezsgés miatt amúgy sem nagyon lehet őket fényképezni. A 07R érkezők esetében már-már patakpartos szög adódik, ráadásul a közeli erdő miatt csak viszonylag későn lehet megpillantani a gépeket - szóval nem egy nagy etwas a hely, árnyék semmi, gyökér fotósok viszont dögivel, szóval hamar le is léptem.
Lufthansa Boeing 747-8i, D-ABYR "Bremen"
Cathay Pacific Cargo Boeing 747-8, B-LJD
Lufthansa Airbus A321neo, D-AIEA "Aachen"
Qatar Airbus A380, A7-APC
Lufthansa Cargo McDonnell-Douglas MD11, D-ALCM "Buongiorno Italy"
Austrian Boeing 767-300ER, OE-LAX
Egyptair Boeing 787-9, SU-GEU
Emirates Airbus A380, A6-EOW "Zöld terítő"Még három "apróság", nekem mindegyik új volt:
Royal Jordanian A319, JY-AYN
Air Moldova A319, ER-AXM
Croatia Airlines A319, 9A-CTLItt már kicsit kezdett elegem lenni a 35 fokból és a mindenki képeibe beleálló / mindenkit legázoló aranykezű fotós urakból, szóval árnyékosabb és kihaltabb hely után néztem. A repülőteret megkerülő gyorsforgalmi út bevágásának tetején volt egy kisebb rész, ahol nem voltak fák, árnyék viszont igen, szóval ezt a helyet céloztam meg. Találkoztam itt egy helyi fotóssal, beszédbe elegyedtünk és elég jófej volt - ez utóbbi kettő tapasztalatom szerint nem túl jellemző a német szpotterekre. Ralf harminc éve a bizniszben van, mindent tud, sőt, még egy rádiója is van a kocsiban, pedig azt Németországban ugye nem szabad használni. Frankfurtban persze nagyon hasznos egy ilyen készülék, különösen 07-es irány esetén, hiszen ekkor időben kell mozdulni, mert a két pályavég között autóval is legalább öt perc az út.
Egy óra felé kezdett leülni a buli, ebben az időszakban nincsenek nagyon izgi érkezők, plusz a Nap is kezd fordulni, szóval általában nem ilyenkor készülnek a screener's chioce képek. Egy-két hiányzó mindenesetre volt, ezeket megmutatnám.
Korean Air Cargo Boeing 777-200F, HL8077
Lufthansa Airbus A321, D-AIDV
LATAM Boeing 777-300ER, PT-MUI
Lufthansa Cargo McDonnell-Douglas MD11, D-ALCH "Buenos dias Mexico" (Cargo Human Care matrica)
China Southern Cargo Boeing 777-200F, B-2081Ezután tettünk egy rövid kirándulást a 07L végéhez, hogy begyűjthessük az Air China A350-esét. Őszintén szólva nem vagyok egy nagy A350-rajongó, meg a fény se volt túl jó rajta, szóval ezt most nem mutatnám meg. Ellenben a Cathay Pacific nem sokkal később érkező A350-esét igen, az szerintem szép lett:
Cathay Pacific Airbus A350-900, B-LRQA Cathay A350-es után visszamentünk a 07R végéhez, ahol továbbra is zavartalan napsütésben tevékenykedhettünk.
China Cargo Boeing 777-200F, B-2077
Asiana Cargo Boeing 747-400F, HL7417
Korean Air Lines Boeing 747-8i, HL7638
Lufthansa Airbus A380, D-AIMI "Berlin"
Royal Air Maroc Boeing 737-800, CN-ROS - jó látni, hogy készülnek még
színtervek
Lufthansa Boeing 747-400, D-ABVM "Kiel" - ez a szín már tényleg kék, a másik inkább fekete volt; nem mintha sokat számítana.
Air India Boeing 787-8, VT-ANP
Tunisair Boeing 737-600, TS-IOM (70 years of Tunisair matrica)
Thai Airways Airbus A350-900, HS-THG "Phu Pha Man"A thaiföldi után szedtem a sátorfámat, tapasztalatom szerint a rokonok egy idő után nem veszik túl jó néven, ha inkább a repülőkkel töltjük az időnket, mint velük, ha már ott vagyunk. Ralf búcsúzóul még megkért, hogy mutassam meg itthon az új
oldalukat, ahol egyrészt van egy csomó infó azzal kapcsolatban, hogy mi történik a frankfurti reptéren, másrészt meg van egy fórum, ahol persze vannak napi képes topikok, meg vannak régi képes topikok, ahol
meglehetősen erős a felhozatal nagyjából a '70-es évek második felétől, érdemes végigkattingatni ezeket. Remélem, ennyi reklám azért még belefér...

Köszi a figyelmet!