2025.02.15. LOWS PIC
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- Tushka154
- Golden Circle
-
2025.02.15. LOWS PIC
Ahogy már az MSC túrabeszámolóban is említettem, a szombati napunk nem ért véget a bajor naplementével - Benji már a 2 évvel ezelőtti túránkon felvetette, hogy egyik este jó lenne átgurulni Salzburg-ba - akkor még elvetettük, ezúttal viszont úgy döntöttünk, elmegyünk. Azért is szombatra esett a választás, mert ezen az estén van a legtöbb gépmozgás. München-ből kb. másfél órányi autózásra van a reptér, ingyenes és plexi nélküli terasszal, valamint semleges színű előtér-világítással.
Este fél 8 körül érkeztünk meg, és nem teketóriáztunk, azonnal felállítottuk az állványokat, és elkezdtük fotózni a bent álló gépeket.
Elsőként ezt az indulni készülő lóherést céloztuk meg - érdekes, hogy Code C és kisebb repülőgépek pushback nélkül, saját erőből kifordulva tudják elhagyni az állóhelyeket:

EI-DEN
Aer Lingus
Airbus A320-214
A szomszédos állóhelyre közben megérkezett ez a British - többünk szerint ez a legjobban fotózható állóhely az egész előtéren:

G-MIDO
British Airways (operated by BA Euroflyer)
Airbus A320-232
Az statikus-hosszúzáridős képek mellett próbáltunk az állványról panning-gel lekövetni ki- és beguruló gépeket, mint például ezt a Transavia-t.
Miután beállt az álllóhelyére, kicsit elcsitult a reptér, úgyhogy mi is visszavonultunk a terminálba. Az easyJet-et várva teljesen véletlenül vettem észre (sajnos túl későn), hogy a Transavia-t (ottlétünk alatt egyedüliként) jégtelenítették:

PH-HSA
Transavia
Boeing 737-8K2
Ez easyJet ugyanazon az állóhelyen (W4) állt, mint előtte a Lingus:

G-EZUC
easyJet
Airbus A320-214
Közben a legbelső (W1) állóhelyre is érkezett egy járat:

SE-ROX
SAS Scandinavian Airlines
Airbus A320-251N
Legnagyobb szerencsénkre ő a British helyére állt, így a legjobb körülmények között lehetett kivégezni:

OY-ASF
Airseven (operated by Copenhagen AirTaxi)
Boeing 737-8GJ
SZűk 2 óra eltöltése után indultunk vissza München-be. Talán az egész túra legjobb fotóit itt csináltuk...
Este fél 8 körül érkeztünk meg, és nem teketóriáztunk, azonnal felállítottuk az állványokat, és elkezdtük fotózni a bent álló gépeket.
Elsőként ezt az indulni készülő lóherést céloztuk meg - érdekes, hogy Code C és kisebb repülőgépek pushback nélkül, saját erőből kifordulva tudják elhagyni az állóhelyeket:

EI-DEN
Aer Lingus
Airbus A320-214
A szomszédos állóhelyre közben megérkezett ez a British - többünk szerint ez a legjobban fotózható állóhely az egész előtéren:

G-MIDO
British Airways (operated by BA Euroflyer)
Airbus A320-232
Az statikus-hosszúzáridős képek mellett próbáltunk az állványról panning-gel lekövetni ki- és beguruló gépeket, mint például ezt a Transavia-t.
Miután beállt az álllóhelyére, kicsit elcsitult a reptér, úgyhogy mi is visszavonultunk a terminálba. Az easyJet-et várva teljesen véletlenül vettem észre (sajnos túl későn), hogy a Transavia-t (ottlétünk alatt egyedüliként) jégtelenítették:

PH-HSA
Transavia
Boeing 737-8K2
Ez easyJet ugyanazon az állóhelyen (W4) állt, mint előtte a Lingus:

G-EZUC
easyJet
Airbus A320-214
Közben a legbelső (W1) állóhelyre is érkezett egy járat:

SE-ROX
SAS Scandinavian Airlines
Airbus A320-251N
Legnagyobb szerencsénkre ő a British helyére állt, így a legjobb körülmények között lehetett kivégezni:

OY-ASF
Airseven (operated by Copenhagen AirTaxi)
Boeing 737-8GJ
SZűk 2 óra eltöltése után indultunk vissza München-be. Talán az egész túra legjobb fotóit itt csináltuk...
- RimoRoli
- Adminisztrátor
-
Re: 2025.02.15. LOWS PIC
Ez is jo kis eresztes lett!
- Tushka154
- Golden Circle
-
Köszi - szerintem (a jégtelenítést kivéve) nagyjából kihoztuk a legtöbbet a lehetőségekből.
- RimoRoli
- Adminisztrátor
-
Szerintem nem sokrol maradtatok le, legalabbis szerintem olyan kellemetlen ez a szog hatulrol.
Mondjuk ha az alatta levo foton lett volna deicing, az szebb lett volna!
Mondjuk ha az alatta levo foton lett volna deicing, az szebb lett volna!
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Vissza: Külföldi repülőtereken készült fotók és videók