RAF Cardington - 2017
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- czejczej
- Silver Circle
RAF Cardington - 2017
Mint többen is tudjátok, itt lakom Cardington mellett ahol a Hybrid Air Vechiles Airlander 10 nevű léghajója található. Tavaly augusztusban a második tesztrepülésen összetörték. Idén Április elején végre kihozták a friss levegőre és tegnap előtt az első teszt repülés is megtörtént Amennyiben érdekel titeket akkor csinálok egy térképet, hogy honnan készültek a képek
2017.04.08.
A kép baloldalán a sok pontocska nem kosz a szenzoron hanem valami repülő bogarak, amiket nem tudtam elhessegetni
2017.04.09.
Május 10.-én 5-kor végeztem a melóval, hazaértem 5:10-re, 5:28-kor meg jött a riasztás, hogy felemelkedett, és kezdődik a tesztrepülés 5:35-kor már lent voltam a hangároknál
Mivel sok tenni valóm volt még így haza jöttem de én "hülye" odamentem az ablakhoz
Amint lesznek új képek jövök velük
2017.04.08.
A kép baloldalán a sok pontocska nem kosz a szenzoron hanem valami repülő bogarak, amiket nem tudtam elhessegetni
2017.04.09.
Május 10.-én 5-kor végeztem a melóval, hazaértem 5:10-re, 5:28-kor meg jött a riasztás, hogy felemelkedett, és kezdődik a tesztrepülés 5:35-kor már lent voltam a hangároknál
Mivel sok tenni valóm volt még így haza jöttem de én "hülye" odamentem az ablakhoz
Amint lesznek új képek jövök velük
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Vissza: Külföldi repülőtereken készült fotók és videók