EDFH -Avagy egy kincsesláda utolsó megmaradt ékszerei
14 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
EDFH -Avagy egy kincsesláda utolsó megmaradt ékszerei
Sok szöveget nem fűznék hozzá, inkább megpróbálom beszúrni a képeket folyamatosan, ahogy sikerül..
Frankfurt-Hahn reptere egykoron amerikai katonai bázis volt, majd 1992-ben kivonultak onnan a katonák, és a német állam kapta meg a repteret. Azóta sem sok minden változott arra, hacsak azt a néhány épületet nem tekintjük változásnak, melyet a reptér jelentős Cargo, avagy légiáru szállÍtásának kezelése érdekében húztak fel azóta. Egykoron nagyon érdekes és különleges gépmadarak fordultak itt meg nap mint nap, de ezen géptÍpusok kikopása után már csak a néhány menetrend szerinti Ryanair, és Wizzair gép maradt. Illetve a rengeteg B-747-es teher, illetve mil charter, azaz katonai szállÍtásokat végző gépek. Szerencsére azokból viszont még jó sok. Aki szereti a B-747-eseket, talán az egyik utolsó, még megmaradt mementóját a repülés hőskorának, ahogyan én is, az élvezettel tölthet el itt néhány napot a gyér, de annál szebb forgalom láttán.
A reptér nagyon fotós barát, és rendkÍvül jól fotózható is minden irányból. Én most csak pár képet feltennék a kedvenc, már-már kihaló félben lévő királynőimről, és ha van kérdés, akkor szÍvesen kifejtem részletesebben is...
Majd időnként frissÍtem a legújabb képekkel a topikot, úgyhogy tessék néha benézni...
Néhány kép a kb. 6-12 darab B747-esből, mely minden nap megfordul a reptéren. Ezek közül az ATLAS gépek katonai szállÍtásokat végeznek az USA és a Keleti hadszÍntér között, a többiek pedig egyéb szállÍtmányokat cipelnek...
Jön majd a többi is. Ígérem, nem csak Atlas gépekkel...
Frankfurt-Hahn reptere egykoron amerikai katonai bázis volt, majd 1992-ben kivonultak onnan a katonák, és a német állam kapta meg a repteret. Azóta sem sok minden változott arra, hacsak azt a néhány épületet nem tekintjük változásnak, melyet a reptér jelentős Cargo, avagy légiáru szállÍtásának kezelése érdekében húztak fel azóta. Egykoron nagyon érdekes és különleges gépmadarak fordultak itt meg nap mint nap, de ezen géptÍpusok kikopása után már csak a néhány menetrend szerinti Ryanair, és Wizzair gép maradt. Illetve a rengeteg B-747-es teher, illetve mil charter, azaz katonai szállÍtásokat végző gépek. Szerencsére azokból viszont még jó sok. Aki szereti a B-747-eseket, talán az egyik utolsó, még megmaradt mementóját a repülés hőskorának, ahogyan én is, az élvezettel tölthet el itt néhány napot a gyér, de annál szebb forgalom láttán.
A reptér nagyon fotós barát, és rendkÍvül jól fotózható is minden irányból. Én most csak pár képet feltennék a kedvenc, már-már kihaló félben lévő királynőimről, és ha van kérdés, akkor szÍvesen kifejtem részletesebben is...
Majd időnként frissÍtem a legújabb képekkel a topikot, úgyhogy tessék néha benézni...
Néhány kép a kb. 6-12 darab B747-esből, mely minden nap megfordul a reptéren. Ezek közül az ATLAS gépek katonai szállÍtásokat végeznek az USA és a Keleti hadszÍntér között, a többiek pedig egyéb szállÍtmányokat cipelnek...
Jön majd a többi is. Ígérem, nem csak Atlas gépekkel...
Re: EDFH -Avagy egy kincsesláda utolsó megmaradt ékszerei
Ez a gép Hahn-ban bázisol, tehát Európában többnyire csak itt látható...
- Bal
- Golden Circle
Még mindig megvan az a "közút", ami az egyik régo gurulóút, és a régi bunkerek között lehet autózni?
Persze. Az egy normál út, ami összeköt 3 települést. És a hangárokat is azon lehet elérni...
Dani Bátyám, ezek igen jó képek!
Esetleg beengedsz ide régebbi Hahn-i fotókat? Van elég sok, szívesen felteszek belőlük.
Esetleg beengedsz ide régebbi Hahn-i fotókat? Van elég sok, szívesen felteszek belőlük.
Természetesen. Megtiszteltetés számunkra, illetve annál is színesebb a topik!! Csak arra kérlek, hogy valahogy majd jelezd a képeknél, hogy azok a te képeid, nehogy esetleg félreértés legyen, hogy más tollával ékeskedek. Nem venném el az érdemet mástól. Nagyon szívesen fájdítanám a szívem a régi forgalommal..
Danesz brutálka lett.
Tibi nyomjad a képeket
Tibi nyomjad a képeket
- Kic
- Silver Circle
Dani!
Ezek brutál képek!!!
Ne válogass a képek között, csak nyomasd, hogy mi ámulhassunk
Ezek brutál képek!!!
Ne válogass a képek között, csak nyomasd, hogy mi ámulhassunk
Köszi az engedélyt, akkor az első túráról pár kép:
Aznap csak common forgalom volt
A képek 2008.07.11.-én készültek
Aznap csak common forgalom volt
A képek 2008.07.11.-én készültek
Ejjj, de jók.... Hadd jöjjön a többi is Tibikém!!!! Nosztalgikus hangulatban vagyok...
14 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
Vissza: Külföldi repülőtereken készült fotók és videók