2019.03.19. EDDL PIC
3 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- RimoRoli
- Adminisztrátor
2019.03.19. EDDL PIC
Tegnap volt egy kis szabadidom, illetve azert lett szabadidom, hogy tudjak csinalni egy kis europai kirandulast. Az ok nagyon egyszeru, az opodo-n keresztul vettem egy Ryanair jegyet 1 fontert, Gothenburgbol Londonba es gondoltam, hogy ha talalok valami ertelmes jegyet Svedorszagba, akkor repulok egyet, ha nem, akkor meg nem vesztettem sokat.
Vegulis talaltam, egy Eurowings jegyet, LHR-DUS-GOT utvonalon, es mivel volt benne egy LGW Q400-as, valamint az Eurowings-szel sem repultem, igy ezt valasztottam.
Dusseldorfban volt 2 oram kb fotozkodni, nem kockaztattam nagyon, csak felsetaltam a terminal tetejen talalhato teraszra. Ez egyebkent szerintem egesz korrekt, 2.20€ megfizetese utan egesz nap el lehet ott lenni. A fenyek sajna azert keso delutan mar kezdenek elromlani, es tengelyfeny, illetve szembefeny alakul ki, ez nemelyik foton is latszani fog. De egy par orat el lehet bohockodni amugy is.
Na jo, azert sutott is a nap neha.
D-AIZU, ez a gep hozott Londonbol, es itt mar eppen Napoly fele igyekszik.
Ez azert szerintem kulonlegessegnek mondhato:
Ez meg mondjuk lehetett volna a festett, hajloder nelkul.
Szerintem eleg jo kis szogbol lehet fotozni, eszembe jutottak a regi gondtalan ferihegyi evek, amikor meg volt ertelme a teraszra menni..
Vegulis talaltam, egy Eurowings jegyet, LHR-DUS-GOT utvonalon, es mivel volt benne egy LGW Q400-as, valamint az Eurowings-szel sem repultem, igy ezt valasztottam.
Dusseldorfban volt 2 oram kb fotozkodni, nem kockaztattam nagyon, csak felsetaltam a terminal tetejen talalhato teraszra. Ez egyebkent szerintem egesz korrekt, 2.20€ megfizetese utan egesz nap el lehet ott lenni. A fenyek sajna azert keso delutan mar kezdenek elromlani, es tengelyfeny, illetve szembefeny alakul ki, ez nemelyik foton is latszani fog. De egy par orat el lehet bohockodni amugy is.
Na jo, azert sutott is a nap neha.
D-AIZU, ez a gep hozott Londonbol, es itt mar eppen Napoly fele igyekszik.
Ez azert szerintem kulonlegessegnek mondhato:
Ez meg mondjuk lehetett volna a festett, hajloder nelkul.
Szerintem eleg jo kis szogbol lehet fotozni, eszembe jutottak a regi gondtalan ferihegyi evek, amikor meg volt ertelme a teraszra menni..
- habigyuri
- Silver Circle
Re: 2019.03.19. EDDL PIC
Jók lettek! Tetszik ez a szög ahol ennyire látszik hogy fentről van fotózva a gép.
DUS lehet hogy nekem is meglesz idén, úgyhogy majd ha kell guide akkor kereslek!
DUS lehet hogy nekem is meglesz idén, úgyhogy majd ha kell guide akkor kereslek!
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Re: 2019.03.19. EDDL PIC
Koszi! Igen, nekem is tetszett.
Sajnos a tobbi helyszinrol nincs semmi infom, de a JP-n a kepek 80%-a a teraszrol keszult.
Sajnos a tobbi helyszinrol nincs semmi infom, de a JP-n a kepek 80%-a a teraszrol keszult.
3 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Vissza: Külföldi repülőtereken készült fotók és videók