2016.10.13. 19:02
Sziasztok!
Szeptemberben jött az ötlet, hogyha már a wizz a bgy-i járatát W-ben repüli, akkor ha olcsó a jegy akkor érdemes kihasználni. Találtam is egy jó ajánlatot, oda-vissza 5200 ft/fő volt a jegy és egyből szóltam is két debreceni spotter barátomnak, hogy használjuk ki. Végül csak ketten mentünk Bálinttal. Itthon egész nap rossz idő volt, reggel még esőmentes, de délután amikor érkeztünk már szakadt az eső. Szerencsére Bergamoban nagyon szép napsütéses meleg idő volt. Amikor volt egy 1-2 órás pangás, max 1-2 ryanairrel, akkor fogtuk magunkat és busszal felmentünk az óvárosba, ahonnan gyönyörű panorámában tárult elénk a város. Mivel BGY a RYR egyik legnagyobb bázisa, így a forgalom nagy részét a ryan 737esek adták, de akadt pár érdekesség ( debreceni szemmel ). Ilyen volt a Pegasus, a Blue Air, Blue Panorama, a BMI Regional, az Air Arabia, valamint a Pobeda. Először a repülőről készült képeket osztom meg veletek, de hamarosan jönnek a forgalomról is a képek, valamint szerintem Bálint is hozza az ő képeit is.
Indulás Debrecenből reggel 7 óra után kicsivel:
Az osztrák Alpok:
Az Iseói-tó:
Indulás haza délután 3 órakor:
Turn left heading...
Debrecen előtt 10 perccel:
HA-LPZ