2025.10.25. LROD PIC - Nagyvárad
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- Bal
- Golden Circle
-
2025.10.25. LROD PIC - Nagyvárad
Hajdúszoboszlón őszöltünk, és szombat délután átugrottunk Nagyváradra várostnézni. Ránéztem a Flightradarra, hogy van-e arra valami, de sok minden nem jár oda. HiSky A320, Animawing A220 és Tarom ATR jönnek-mennek Bukarestbe. Egyik reggel, másik délben, harmadik este, és ezt random módon cserélgetik, de lényeg, hogy sosem jön úgy ki, hogy érdemes lenne emiatt leautózni ide. Még Szoboszlóról sem. Néha a HiSky elmegy Londonba, illetve heti néhány alkalommal van LOT és Lufthansa is.
Szóval szombat délután 14:00 körül jártunk erre. Tényleg a reptér mellett ment el az út, így gondoltam legalább menjünk egy kört, nézzük meg hogy is néz ki ez a kis reptér. A radar szerint este 6 után lett volna egy Tarom ATR, más semmi, ennek ellenére bent állt egy HiSky A320, aminek járt a hajtóműve, és már villogott. Gyorsan kerítettünk valami pozíciót. (A piros ponttól készült a kép.) Mivel észak-déli a pálya, így a fény nagyon nem volt még ideális, de ha már ott jött a szemünk előtt, meglőttük. Aztán utólag derült ki, hogy Hurghadába ment.

Airline: HiSky
Type: Airbus A320
Reg.: YR-SKY
Date: 25th of October, 2025
Airport: OMR/LROD - Nagyvárad/Oradea, Romania
Spot: rwy19
Photographer: Balázs Mészáros
Szóval szombat délután 14:00 körül jártunk erre. Tényleg a reptér mellett ment el az út, így gondoltam legalább menjünk egy kört, nézzük meg hogy is néz ki ez a kis reptér. A radar szerint este 6 után lett volna egy Tarom ATR, más semmi, ennek ellenére bent állt egy HiSky A320, aminek járt a hajtóműve, és már villogott. Gyorsan kerítettünk valami pozíciót. (A piros ponttól készült a kép.) Mivel észak-déli a pálya, így a fény nagyon nem volt még ideális, de ha már ott jött a szemünk előtt, meglőttük. Aztán utólag derült ki, hogy Hurghadába ment.

Airline: HiSky
Type: Airbus A320
Reg.: YR-SKY
Date: 25th of October, 2025
Airport: OMR/LROD - Nagyvárad/Oradea, Romania
Spot: rwy19
Photographer: Balázs Mészáros
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1