2016.8.22-9.02. Innsbruck, Zürich, München
47 hozzászólás
• Oldal: 1 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5
2016.8.22-9.02. Innsbruck, Zürich, München
Két hét, három repülőtér. Elsősorban családi kirándulásra mentünk, de azért jutott idő a repülőkre is.
Innsbruck
Zürich
München
Innsbruck
Zürich
München
- Tushka154
- Golden Circle
Re: 2016.8.22-9.02. Innsbruck, Zürich, München
Az az Etihad odavág
Innsbruckban és Münchenben hotelban laktunk, Zürichben rokonoknál. A szállást mindkét esetben úgy foglaltam, hogy közel legyen a repülőtérhez, ha kell akár egy-egy gépért is tudjak kiugrani. Ez főleg Innsbruckban volt fontos, mert ott alig van mozgás. Kezdem az Innsbrucki képekkel de az első posztban kicsit eltérek a repülős vonaltól is ha nem bánjátok mert Innsbruck gyönyörű helyen fekszik. Itt főleg a tél a szezon, nyáron csak pár gép jön naponta. Amit én tapasztaltam az napi 4 járat Austrian Dash8-al Frankfurtba illetve napi 3 járat szintén Austrian Bécsbe, váltakozva Dash, Fokker-70,Fokker-100. Pár naponta még beesik egy-egy Transavia, EasyJet illetve Niki.
Kilátás a hotelszobából a 26-os pályára
26-os pályavég Innsbruck egyik utcájából
A város 1800 méter magasból
Míg 1800 méteren voltunk jött egy helikopter és a 2200 méter magas csúcsról lepakolt pár dolgot a völgybe
Egy müncheni érkezővel
A reptér a hegyekből
Kilátás a hotelszobából a 26-os pályára
26-os pályavég Innsbruck egyik utcájából
A város 1800 méter magasból
Míg 1800 méteren voltunk jött egy helikopter és a 2200 méter magas csúcsról lepakolt pár dolgot a völgybe
Egy müncheni érkezővel
A reptér a hegyekből
- czejczej
- Silver Circle
WoaW! ezek aztán a hangulatos képek! jöhet a folytatás
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Úgy látom, hogy nem csak "repülőzés" volt. Nagyon szép táj!
Nem kimondottan szpotter út volt, de azért lesz repülős kép elég. Mindenütt volt legalább egy-egy nap amit a reptéren tudtam tölteni. Jöhet néha pár kép a városokból is vagy maradjak a repülőknél?
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Szerintem nyugodtan!
Nem sokat voltam itt kint reptéren mert nincs nagyon gépmozgás, de jól fotózható egyébként a pálya mindkét vége. Persze létra kell, minimum 3-4 fokos.
A repülőtéren terasz is van ahonnan belátni az egész pályát és csak egy 1 méter magas üvegkorlát hivatott szolgálni a biztonságot.
Érkezik a délutáni frankfurti gép
Utánna a délutáni Bécsből
A végére pedig egy heli
A repülőtéren terasz is van ahonnan belátni az egész pályát és csak egy 1 méter magas üvegkorlát hivatott szolgálni a biztonságot.
Érkezik a délutáni frankfurti gép
Utánna a délutáni Bécsből
A végére pedig egy heli
Jöjjejek akkor a zürichi képek. Klotenra először Svájcban tartózkodásunk harmadik napján jutottam ki. Reggel nem tudtam korán indulni, így kilenc körül értem ki a reptérre. Sajnos a kirándulás előtt nem volt időm bújni a netet információk után mikor honnan érdemes fotózni így csak megnéztem reggel a flightradart milyen irányból szállnak le a gépek és lesz ami lesz alapon beütöttem a GPS-be a 14-es pályavéget. A pályavég mindkét oldalán (délelőtti, délutáni) nagy parkoló, büfével, információs táblával várja a szpottereket. Először a parkolóból kezdtem fotózni.
Ködösen indult a reggel:
Mivel nem nagyon szeretem azokat a fotókat ahol nincs a repülő mögött háttér, megkérdeztem a helyi szpottereket hogyan viszonyulnak az ottani erők a létrához. Egy használjam nyugodtan válasz után elindultam a kerités mellett feltérképezni a lehetőségeket. Begyalogoltam a TD zónához majd létrára álltam. Na itt jött a meglepetés. Korábban fel sem tűnt, hogy a kerítés kb. 4 méter magas. Az öt fokos létrán állva voltam épp a drót tetejénél, a fejem felett maradt még majdnem 1 méter szögesdrót.
Az első érkező innen
Reklám után jövök, ne menjetek sehova, még csak most jön a java. ;D
Ködösen indult a reggel:
Mivel nem nagyon szeretem azokat a fotókat ahol nincs a repülő mögött háttér, megkérdeztem a helyi szpottereket hogyan viszonyulnak az ottani erők a létrához. Egy használjam nyugodtan válasz után elindultam a kerités mellett feltérképezni a lehetőségeket. Begyalogoltam a TD zónához majd létrára álltam. Na itt jött a meglepetés. Korábban fel sem tűnt, hogy a kerítés kb. 4 méter magas. Az öt fokos létrán állva voltam épp a drót tetejénél, a fejem felett maradt még majdnem 1 méter szögesdrót.
Az első érkező innen
Reklám után jövök, ne menjetek sehova, még csak most jön a java. ;D
47 hozzászólás
• Oldal: 1 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5