TC Chat - repülésrajongók, spotterek
- futar955
- Bronze Circle
Re: TC Chat - repülésrajongók, spotterek
Jogos!!!
(Bár Pisti0120 olvtárs nem ide jött, csak a gólya itt tette le, mint ahogy többünket is! )
(Bár Pisti0120 olvtárs nem ide jött, csak a gólya itt tette le, mint ahogy többünket is! )
- Dálnoky Berci
- Silver Circle
Sziasztok!
A felvetések alapján bátorkodom megkezdeni a szervezkedést. Mit szólnátok, ha október 22.-én szombaton délelőtt megtisztítanánk/rendbe tennénk a spotter vagy cargo dombot és környékét? Hulladékgyűjtő zsákot esetleg tudok biztosítani 110X90 cm-es méretben, (viszonylag erős). Ha valakinek van kontaktja BA-hoz, akkor kérdezzen rá, hová tudjuk az összegyűjtött hulladékot elhelyezni. (vagy megadja a kontaktot és megkeresem én)
A felvetések alapján bátorkodom megkezdeni a szervezkedést. Mit szólnátok, ha október 22.-én szombaton délelőtt megtisztítanánk/rendbe tennénk a spotter vagy cargo dombot és környékét? Hulladékgyűjtő zsákot esetleg tudok biztosítani 110X90 cm-es méretben, (viszonylag erős). Ha valakinek van kontaktja BA-hoz, akkor kérdezzen rá, hová tudjuk az összegyűjtött hulladékot elhelyezni. (vagy megadja a kontaktot és megkeresem én)
- Bal
- Golden Circle
Elég hasznos tud lenni:
http://24.hu/tech/2016/10/07/itt-a-vila ... -jelszava/
http://24.hu/tech/2016/10/07/itt-a-vila ... -jelszava/
- habigyuri
- Silver Circle
- Pisti0120
- Silver Circle
http://www.dehir.hu/debrecen/rabolintott-a-kormany-a-debreceni-repter-ujabb-fejlesztesere/2016/10/27/
Végre a várva várt ILS II kiépülhet, illetve ha minden igaz a jelenlegi AFIS helyett ATC lesz.
Végre a várva várt ILS II kiépülhet, illetve ha minden igaz a jelenlegi AFIS helyett ATC lesz.
- Topi
- Silver Circle
Srácok!
Tud valaki jó helyet (akár tapasztalat alapján), ahol obit javítással foglalkoznak?
Tud valaki jó helyet (akár tapasztalat alapján), ahol obit javítással foglalkoznak?
- Balint0425
- Silver Circle
Sziasztok!
Valaki Kassán fotózott már? Vagy esetleg valaki nem tudja, hogy lehet-e és ha igen, hol? Nem nagyon láttam friss képeket onnan, illetve guide-ot se találtam. Holnap megyünk Kassára, aztán ha már ott vagyok egy képért lehet leugranék a reptérre.
Előre is köszi, sokat segítenétek!
Valaki Kassán fotózott már? Vagy esetleg valaki nem tudja, hogy lehet-e és ha igen, hol? Nem nagyon láttam friss képeket onnan, illetve guide-ot se találtam. Holnap megyünk Kassára, aztán ha már ott vagyok egy képért lehet leugranék a reptérre.
Előre is köszi, sokat segítenétek!
- czegenyp
- Bronze Circle
Topi írta:Srácok!
http://javitomuhelyek.humusz.hu/csurg-l-szl
- wilson71
- Bronze Circle
sziasztok! egy ryanair-es foglalás közben elrontottam a dátumot az odaútra, és március 2. helyett február 3-at foglaltam le... visszaút március 7. a járatmódosításnál viszont márciusi dátumot nem lehet választani, de ha jegyet vásárolnék, akkor lenne március 2-re is... tudna valaki segíteni, ötletet írni??? köszi!
A Ryannél egy időben reklámozták, hogy az elgépelt foglalásokat 24 órán belül ingyen javítják. Ha nem akarsz emelt díjason telefonálni, a chaten egy kérdést megér, hogy tudnak-e segíteni. Lehet, hogy angolul kell majd írni.
Vissza: Repülésrajongók, spotterek