Pilots Simulator Center
6 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- Tushka154
- Golden Circle
Pilots Simulator Center
Sziasztok!
Lehetőségem akadt Magyarország legmodernebb szimulátorközpontjában fotózni egy kicsit, alább az eredmény.
Akit egy kicsit is érdekel a repülés, annak azt mondom kötelező program legalább egyszer ellátogatni ide: professzionális szimulátorok, szakértő személyzet, feledhetetlen élmények.
A központban 3 repülőgépet lehet kipróbálni:
Az érzéki csalódásokért a 210 fokban, torzításmentesen vetített kép felel.
A repülőgépek 99%-ban megegyeznek a valódiakkal (eredeti repülőgépből származó utastér-alkatrészek, vészkijáratok, utas- és pilótaülések, sőt a Cessna szimulátor egy valódi repülőgép törzsében került kialakításra). Ezen felül az Airbus A320-as megkapta az FNPT (Flight & Navigation Procedures Trainer) II minősítést is, mely röviden annyit jelent, hogy képesített oktatóval az MCC (Multi-Crew Cooperation) és JOT (Jet Orientation Training) képzések is elvégezhetők rajta.
Az élethű vezetést az egyedileg programozott, valósághű erő-visszaterhelő rendszer is fokozza.
Egy szó, mint száz, érdemes legalább egyszer ellátogatni ide További infók, foglalási lehetőségek itt: http://www.pilots.hu.
És akkor jöjjenek a képek:
Cessna C172 Skyhawk HA-VER:
Boeing 737-800 HA-PTS:
Airbus A320-200 HA-LYZ:
Lehetőségem akadt Magyarország legmodernebb szimulátorközpontjában fotózni egy kicsit, alább az eredmény.
Akit egy kicsit is érdekel a repülés, annak azt mondom kötelező program legalább egyszer ellátogatni ide: professzionális szimulátorok, szakértő személyzet, feledhetetlen élmények.
A központban 3 repülőgépet lehet kipróbálni:
- Airbus A320-200
- Boeing 737-800
- Cessna C172 Skyhawk
Az érzéki csalódásokért a 210 fokban, torzításmentesen vetített kép felel.
A repülőgépek 99%-ban megegyeznek a valódiakkal (eredeti repülőgépből származó utastér-alkatrészek, vészkijáratok, utas- és pilótaülések, sőt a Cessna szimulátor egy valódi repülőgép törzsében került kialakításra). Ezen felül az Airbus A320-as megkapta az FNPT (Flight & Navigation Procedures Trainer) II minősítést is, mely röviden annyit jelent, hogy képesített oktatóval az MCC (Multi-Crew Cooperation) és JOT (Jet Orientation Training) képzések is elvégezhetők rajta.
Az élethű vezetést az egyedileg programozott, valósághű erő-visszaterhelő rendszer is fokozza.
Egy szó, mint száz, érdemes legalább egyszer ellátogatni ide További infók, foglalási lehetőségek itt: http://www.pilots.hu.
És akkor jöjjenek a képek:
Cessna C172 Skyhawk HA-VER:
Boeing 737-800 HA-PTS:
Airbus A320-200 HA-LYZ:
- czejczej
- Silver Circle
Re: Pilots Simulator Center
Woaw! Ez jó! Ide mindenféle képen el kell mennem egyszer amikor otthon járok! :O Köszi, hogy megosztottad
- mentosra_kola
- Silver Circle
ezt még csak most látom. Király fotók!
Rövidesen elnézek!
Egy kérdés: VATSIM-re lehet kapcsolódni?
Rövidesen elnézek!
Egy kérdés: VATSIM-re lehet kapcsolódni?
- Tushka154
- Golden Circle
Köszi!
Not yet, de lévén én is VATSIM-es vagyok, dolgozunk az ügyön.
Not yet, de lévén én is VATSIM-es vagyok, dolgozunk az ügyön.
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Nekem is kimaradt ez a topik valamiert!
Jo kis gepeknek tunnek..
Jo kis gepeknek tunnek..
6 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Vissza: Repülőgép-szimulátorok