Ide fogom gyujteni a regi kepeket, amik sem minosegben, sem pedig eszmei ertekben nem kozelitik meg a Dani altal letrehozott topikot, igy nem ronditok bele. A kepek nagy resze egy Panasonic DMC Fz7-essel keszult, ami hat nem a legalkalmasabb szerkezet volt a fotozasra, de azert remelem, hogy talaltok majd par erdekesseget. Es persze mindenki nyomathatja ide amit talál.
Én a múltkor már összeválogattam egy adagot ide, de még vannak amiket jó lenne megtalálni és egyben feltenni. Na meg aztán annyira nem extra felhozatal, hiszen a legrégebbi fotóm is 2010-ből való még a szappantartós korszakomból.
Na hajra! Szerintem ha csak abba belegondolunk, hogy mik kozlekedtek 1-2 eve.. Akkor a 10 ev ahhoz kepest igazan retro, es sok olyan gepnek orulnenk amik akkor meg jartak..
Airline: Tarom Type: Rombac 1-11-561RC One-Eleven Reg.: YR-BRC Photographer: Balázs Mészáros Date: 01. of September 1999 Spot: T2A apron
Airline: Romania - Government Type: Rombac 1-11-561RC One-Eleven Reg.: YR-BRE Photographer: Balázs Mészáros Date: 29. of April 2000 Spot: rwy13R, twyD Cargodomb