2017.06.17. 20:45
A bizonytalan csupafelhős-szeles nap ellenére úgy döntöttem kimegyek, szerintem nem döntöttem olyan rosszul, amit akartam nagyjából meglett, csak az Onur-t és az ukránt buktam a fények miatt.
Aeroflot nélkül nem világ a világ
Aeroflot - Russian Airlines
Airbus A320-214
VQ-BPV
Miután néhány hónapja a saját faxságom miatt nem tudtam értelmes képet gyártani róla, most biztosra mentem - első valamirevaló erbűz neo-m:
Pegasus
Airbus A320-251N
TC-NBC
--- Mivel érkezőben úgyis szétpezsgett volna mind, indulóra helyezkedtem a Szántóföldön ---
könnyed nápolyi:
easyJet
Airbus A319-111
G-EZEZ
"Love Napoli"
Ezt a verdát se gyakran látni napközbeni (értsd: nem napkeltei vagy -nyugtai) járaton
- vagy mégis
Air Dolomiti
Embraer ERJ-195LR (ERJ-190-200 LR)
I-ADJM
Török Long Vehicle:
Turkish Airlines
Boeing 737-9F2(ER)
TC-JYJ
Nem klausztrofóbiás pilótának való
Luxwing
Embraer EMB-500 Phenom 100
9H-FOM
SprintAir sprintel... Splitbe
SprintAir
Saab 340A
SP-KPE
FlyBe-ről úgy látszik nemigen lesz itt képem
JOTA Aviation
British Aerospace Avro RJ85
G-JOTR
Bekéső rúzs - érdekesség, hogy ők se tudták lerepülni a publikált SID-t, azt mondták nem tudnak 1700ft után A beacon-re fordulni, így szeretnének egyenesen BP626-nak menni - a Rákosmentiek nagy örömére
Air Canada Rouge
Boeing 767-333(ER)
C-FMXC
Túristaszezon - talán többet is fogjuk látni a nagyobb verdát - egész üde színfolt a sok Embráner után:
EgyptAir
Boeing 737-866
SU-GEE
--- Itt vettem észre, hogy a LOT az egyik festett Dash-sal jön, így elindultam vissza a dombra érkezőre ---
Szokásos Emír - ezúttal a fáról
Emirates
Boeing 777-31H(ER)
A6-ENR
Ilyenem se volt még úgy, hogy sütötte volna a nap - reménykedtem, hogy kijön a végéig:
Iberia
Airbus A319-111
EC-KKS
VÉGRE
Hányszor vártam, és sima jött csak... Küzdött ma mindenki a széllel - egy WZZ és a délelőtti finn is átstartolt, mert ellebegtek
LOT - Polish Airlines
De Havilland Canada DHC-8-402Q Dash 8
SP-EQB
"Ptasie Mleczko"