2017.12.31. 18:05
Sziasztok!
Ilyen gyűjtemény idén még nem indult, kíváncsi lennék a Ti 2017-es kedvenceitekre is.
Túl sok kommentárt nem fűznék hozzá, úgy gondolom ez a 10 fotó nagyjából összefoglalja az idei highlightjaimat.
2017.04.08.
Ennek a pet palacknak mindenképp helye van a 10-ben, magasra tette a lécet (számomra) már rögtön az év első részében.
2017.04.10.
Ő inkább csak mint ferihegyi ,,extra" került bele ebbe a válogatásba. Kár érte, hogy Esztergomig küldték, a 15 perc keringés alatt szépen el is ment minden fény.
2017.05.19.
Számomra az év legjobb eseménye volt, mindegyik képet imádom, ami innen készült.
A szerkesztés még továbbra sem ért véget, de a téli szürkeségben talán annak is a végére érek. Remélem lesz még lehetőségünk hasonló délutánra!
2017.07.02.
A vietnámi 787 volt az év legjobb fogása, egészen július másodikáig. Bár a pazar fények eltűntek, amíg a pálya közelében tartózkodott ez a szépség, így is nagyon örülök ennek a képnek. Szerencse is kellett hozzá, Seres Petivel minket nem piszkáltak a rendőrök a szántóföldön.
2017.07.16.
Egy mallorcai képnek is mindenképp helye van itt, idén nekem ennyi volt a külföldi spotting. Sokáig gondolkodtam, hogy mit válasszak abból az albumból, a megszűnt Monarch gépét, az Azur 767-esét vagy esetleg a Volotea 717-esét, de végül erre a sokat vadászott ceruzára esett a választásom. Az A340 mellett a másik kedvenc típusom.
2017.07.31.
A Forma 1 és a vizes VB miatt a megnövekedett forgalom miatt egy estére A340-est küldött a Lufi Frankfurtból.
2017.07.31.
Ugyanezen az estén egy még nagyobb fogás is megfordult itt. Az Aerof.... a Cavok csodálatos An12-ese. Nincs rá jobb szó, csodálatos gép.
2017.08.07.
Már indulni készültem, a radaron még láttam egy szerelésre érkező gépet NAX hívójellel. Na ha már itt van a kertek alatt csak megnézem... megérte.
2017.09.08.
A két utolsó kép egy napon készült. Már előzetesen az A350-es is jó programnak ígérkezett. Egy nappal előtte azonban egész más gép(ek) vált(ak) a túra elsődleges célpontjaivá.
Majdnem két An12 is jutott aznapra, végül 1 lett belőle, de így testközelből megint csak hatalmas élményt nyújtott.
Köszönöm szépen a lehetőségeket a rámpatúrákra, tornyos fotózásra!
Jó fényeket és fasza forgalmat a következő évre!
Boldog új évet kívánok!