Jó időnek indult és mivel még egyszer sem találkoztam élőben egyik ATG 747-essel sem, ma itt volt a remek alkalom. Reméltem hogy nem fog pezsegni már a pályán, így a nyakamba vettem a nagy létrámat és irány az X-ray.
Nekik valószínű kicsit gyorsra sikerült a gurulás, mert itt alapesetben nem indokolt a sugárfordító...
Tegnapelőtt sikerült először British NEO-val találkoznom, ma ugyanaz a lajstrom duplázott!
Szeretném ezt is Bal-ra fogni, de kezdem úgy érezni hogy átragasztotta rám a felhőket... Sajnos egyre jobban befelhősödött, és ahelyett hogy gyönyörű arany fényekben jött volna le, lényegében már egyáltalán nem sütötte a nap. Pedig a szög innen nekem nagyon tetszik. Szerencsére ha már nem lesz pályazár, ezt még mindig meg lehet játszani. Csak nehezen veszem rá magam hogy egy 20 kilós létrát 4 km-t cipeljek. Kárpótlásul a felhőkért, volt egy kis páraleválás meg gumifüst. Az aranyórát mindenki képzelje hozzá!
ER-BAJ....volt idegesség miatta kedden MXP-n Internet nélkül nem a legjobb volt ott lenni, mert épp hogy elindultam vissza a terminálba hallok hogy jön valami nagy. Hát nem ő volt így nem lett meg