2018.07.12. 20:52
Bal írta:13L, kb. Kilo gurulóval szemben. Létrával.
Óóóóó b+, ez eszembe sem jutott. Horgásztó környékére gondoltam meg 13R-re.
greclev írta: hallottam ilyet, hogy a horgásztónál lakók mostanában nem annyira örülnek, ha ott fotóznak emberek, ebből mennyi igaz?
Nem sokszor jártam arra de tényleg van ott egy manusz aki nem szereti a spottereket, bár talán inkább az embereket utálja általánosságban. Akkor rendőrt hívott aki egy rutin igazoltatás után közölte hogy semmi olyat nem csinálunk ami tilos. Az a gond hogy van ott egy rész ahol lényegében a reptér kerítését használja ami nyilván nem szabályos, de ragaszkodik hozzá hogy az az ő területe. Elvileg van valami 5 méteres biztonsági zóna a kerítésen kívül, ezt ugyan nem tudom hogy tényleg létezik e, de azzal együtt is olyan területeket sajátított ki amit nem valószínű hogy lehetett volna. Szóval ő állítja hogy az a terület az övé, a rendőr meg közölte hogy az út biztosan nem az. A lényeg hogy hivatalosan biztosan nem csinálunk semmi rosszat ha ott fotózunk, de mivel az öreg állítja hogy az ő területén tartózkodunk lehet gond belőle. Ugyanakkor nincs mindig ott, és mivel amúgy is csak ritkán jó az a hely (13-mas irány, nyáron, korán reggel) ezért nem törvényszerű hogy találkozol vele ha kimész.