2019.08.22. 11:59
Igen, fotózás szempontjából számomra továbbra is "külföld" a budapesti reptér...
Rég terveztem már az idei fotózást, de "lekéstem" a pályazár időszakát és folyamatosan tologattam az időpontot, mire múlt héten végre több napot voltunk otthon, így "kimenőt" kaptam a családtól és már hajnalban a reptér volt az úticél.
Az első gép, ami feltűnt, az a HA-LIX volt. Földön már sikerült néhányszor fotózgatni, de repülni még sosem láttam, itt viszont felcsillant a remény, hogy hátha...
A másik gép, amit szerettem volna látni, az a Shanghai Dreamliner-e, de a menetrend miatt csak abban bízhattam, hogy késik, és késett
(mint sajnos a napfény is
)
Rövidesen megérkeztek a reggeli amerikai járatok is és egy "különlegesség" (legalábbis nekem):
A délelőtt további részét már a Cargodombon töltöttük, ahol időnként még a nap is kisütött.
Itt már "megérkezett" az infó, miszerint a Li-2 kétszer is repülni fog, így egy régi álmom válhat valóra, valamint egy cargo gép érkezik...
A Cargodombon egyre többen lettünk és rég nem látott ismerősökkel találkoztam, valamint néhány új arcot is megismerhettem személyesen.
Folyt.köv...