2017.05.03 LHBP PIC
8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- habigyuri
- Silver Circle
-
2017.05.03 LHBP PIC
A várt napsütés sajnos elmaradt, de legalább nem áztam el... 
Kb 6 éve dédelgetett "álmom" hogy lefotózzam a reggeli cargo-kat, de eddig még egyszer sem sikerült emiatt felkelnem.
Ma hosszú idő után életemben először láttam DHL gépet leszállni. (Komolyan!
)

Az ULS már megvan szép fényekben. Ez is lehetett volna sokkal látványosabb ha a sötét háttér elé kap egy pár sugarat a felkelő napból, de ez ma nem jött össze csak félig.

Végül lejött ő is!

Bár a UPS és a TNT gépe is radaron volt ekkor már, sőt még egy AMC 737-es is, a fostos fényekre való tekintettel úgy döntöttem hogy ezt a reggeli cargo dömpinget nem kell elkapkodni és ha 6 évet kibírtam akkor ki fogok bírni még 6-ot ha kell.
Kb 6 éve dédelgetett "álmom" hogy lefotózzam a reggeli cargo-kat, de eddig még egyszer sem sikerült emiatt felkelnem.
Ma hosszú idő után életemben először láttam DHL gépet leszállni. (Komolyan!

Az ULS már megvan szép fényekben. Ez is lehetett volna sokkal látványosabb ha a sötét háttér elé kap egy pár sugarat a felkelő napból, de ez ma nem jött össze csak félig.

Végül lejött ő is!

Bár a UPS és a TNT gépe is radaron volt ekkor már, sőt még egy AMC 737-es is, a fostos fényekre való tekintettel úgy döntöttem hogy ezt a reggeli cargo dömpinget nem kell elkapkodni és ha 6 évet kibírtam akkor ki fogok bírni még 6-ot ha kell.
- Bal
- Golden Circle
-
Re: 2017.05.03 LHBP PIC
Ajánlom az időjárás előrejósló oldalakat. Azok azért hasznosak, legalább előző este meg tudják mondani, hogy lesz-e napsütés, vagy sem.

- habigyuri
- Silver Circle
-
Bal írta:Ajánlom az időjárás előrejósló oldalakat. Azok azért hasznosak, legalább előző este meg tudják mondani, hogy lesz-e napsütés, vagy sem.![]()
![]()
Reggelre még mondott egy kis napot. Abban bíztam. Egyébként a város felé nem volt teljesen reménytelen, de Üllő felé már minden durván beborult.
- BIstvan
- Silver Circle
-
A fent nevezett B738 belülről:

- Bal
- Golden Circle
-
Gyuri, van még kb. másfél hónapod a pályazárból. Akkorra időzíts egy reggeli cargozást, amikor 13 van, és napsütés. A toronnyal szemben brutál jól meg lehet őket csinálni.
Pölö:
http://www.planepictures.net/v3/show_en.php?id=1296516
Pölö:
http://www.planepictures.net/v3/show_en.php?id=1296516
- habigyuri
- Silver Circle
-
Bal írta:Gyuri, van még kb. másfél hónapod a pályazárból. Akkorra időzíts egy reggeli cargozást, amikor 13 van, és napsütés. A toronnyal szemben brutál jól meg lehet őket csinálni.
Tudom Bal,
A baj az hogy hétköznap általában dolgozom és nem visz rá a lélek hogy hajnalban keljek csak emiatt. Más ötletem is van a reggeli oldalról amit már régóta szeretnék megvalósítani. A 13-mas irány bizonytalan mint a kutya vacsorája, akár csak a jó idő (bár ez utóbbi valamivel kiszámíthatóbb), és csak ezért nem akarok naponta korán kelni hogy megnézzem van e éppen együttállás. Komolyan mondom hogy 6 éve nem vagyok képes arra hogy a cargok miatt korán keljek.
- whitepelican
- Silver Circle
Bal, Neked meg érdemes lenne nevet változtatnod mielőbb...
"Balázs Mészáros - AIRportal Hungary"
"Balázs Mészáros - AIRportal Hungary"
- Bal
- Golden Circle
-
Azt már többször megtettem, de a pp rendszere egy rakás szar...
8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1