2024.12.11. LHBP PIC
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- Bal
- Golden Circle
2024.12.11. LHBP PIC
Ahhoz képest, hogy 11 éve volt utoljára Ferihegyen 747-200, idén már a 2. classic Jumbo járt itt úgy, hogy kb. 6-8 aktív civil 200-as van már csak a világon. Érdekesség, hogy ez a gép két különböző légitársaság színeiben (4L-KMK, VP-BID) is járt már többször Pesten. Remélem, hogy nem ez volt az utolsó ilyen gép, amivel találkoztam!
Szerencsére jó helyre rakták. Arra matekoltam, hogy amikor kitolják az állóhelyről, akkor fenékkel befordítják Vecsés felé. Ekkor néhány másodpercre megállnak, hogy utána előre húzzák az indító helyre. Ekkor lehet majd lőni valami képet, ami nem mozdul be. Az árok melletti kerítéshez is lehetett volna menni, de ott nagyon közel van a gép, én meg nem szeretem a halszemes képeket. Inkább bekockáztattam, és szerencsére bejött. Azért kár, hogy a FlyPro 3 747-200-asa közül pont ez a fehér jött, és nem valamelyik másik kettő ex-CargoB színű gépe.
Airline: Fly Pro
Type: Boeing B747-200F
Reg.: ER-BAQ
Date: 11. of December, 2024
Airport: BUD/LHBP - Budapest, Hungary
Spot: Cargo City
Photographer: Balázs Mészáros
Szerencsére jó helyre rakták. Arra matekoltam, hogy amikor kitolják az állóhelyről, akkor fenékkel befordítják Vecsés felé. Ekkor néhány másodpercre megállnak, hogy utána előre húzzák az indító helyre. Ekkor lehet majd lőni valami képet, ami nem mozdul be. Az árok melletti kerítéshez is lehetett volna menni, de ott nagyon közel van a gép, én meg nem szeretem a halszemes képeket. Inkább bekockáztattam, és szerencsére bejött. Azért kár, hogy a FlyPro 3 747-200-asa közül pont ez a fehér jött, és nem valamelyik másik kettő ex-CargoB színű gépe.
Airline: Fly Pro
Type: Boeing B747-200F
Reg.: ER-BAQ
Date: 11. of December, 2024
Airport: BUD/LHBP - Budapest, Hungary
Spot: Cargo City
Photographer: Balázs Mészáros
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1