2025.06.23. LHBP PIC
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- Tushka154
- Golden Circle
-
2025.06.23. LHBP PIC
Az év leghosszabb napjait és a hétfőt kihasználva kimentem napkeltére, hogy az ezeken a napokon fél 6 körül induló cargo 737-eseket begyűjtsem.
Reménykedtem némi változatosságban (pl. a West Atlantic festésű gépben), de be kellett érjem ezzel a 2 egyforma sárgával - az első még egy kicsit halovány lett a horizonton ülő fátyol miatt, a második viszont úgy nézett ki, ahogy kell:

EI-HRE | EC-NUG
DHL Aviation (operated by ASL Airlines Ireland for European Air Transport) | (operated by Swiftair for European Air Transport)
Boeing 737-86J(BDSF) | 737-883(BDSF)
Új társaság (vagy inkább pénzmosó
) a zsákban:

YR-ADC
FLYYO
Airbus A320-214

B-20D8
Shanghai Airlines
Boeing 787-9 Dreamliner
Hogy teljes legyen a DHreggeL, jött ez is - karbantartásra:

G-DHLJ
DHL Air UK
Boeing 767-3JHF(ER)
A legjobban ennek örültem - a 31R leszálló és kimaradt 31L leszálló/visszaguruló után végre meglett úgy is, ahogy kell:

B-1499
Hainan Airlines ("IHG Hotels & Resorts ("洲际酒店集团)" livery)
Boeing 787-9 Dreamliner
Reménykedtem némi változatosságban (pl. a West Atlantic festésű gépben), de be kellett érjem ezzel a 2 egyforma sárgával - az első még egy kicsit halovány lett a horizonton ülő fátyol miatt, a második viszont úgy nézett ki, ahogy kell:

EI-HRE | EC-NUG
DHL Aviation (operated by ASL Airlines Ireland for European Air Transport) | (operated by Swiftair for European Air Transport)
Boeing 737-86J(BDSF) | 737-883(BDSF)
Új társaság (vagy inkább pénzmosó

YR-ADC
FLYYO
Airbus A320-214

B-20D8
Shanghai Airlines
Boeing 787-9 Dreamliner
Hogy teljes legyen a DHreggeL, jött ez is - karbantartásra:

G-DHLJ
DHL Air UK
Boeing 767-3JHF(ER)
A legjobban ennek örültem - a 31R leszálló és kimaradt 31L leszálló/visszaguruló után végre meglett úgy is, ahogy kell:

B-1499
Hainan Airlines ("IHG Hotels & Resorts ("洲际酒店集团)" livery)
Boeing 787-9 Dreamliner
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1