2026.01.03. LHBP PIC
3 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
2026.01.03. LHBP PIC
Szép kezdése az évnek a mai délután.

Fly Meta (op by Hungary Airlines)
9H-JJB
Boeing 777-300ER(F)

Fly Meta (op by Hungary Airlines)
9H-JJB
Boeing 777-300ER(F)
- Bal
- Golden Circle
-
Re: 2026.01.03. LHBP PIC
A betonkockától ilyen lett. (Vagy ilyenre lett szerkesztve.
)

Airline: Hungary Airlines (leased by FlyMeta, operated for Hungary Airlines, operated by Air Atlanta Europe, )
Type: Boeing B777-300NERSF
Reg.: 9H-JJB
Date: 3th of January, 2026
Airport: BUD/LHBP - Budapest, Hungary
Spot: rwy31R
Photographer: Balázs Mészáros
Ez a 757 nagyon kellett. Ha jól számolom, akkor ez Európa utolsó 757-300-as. Nyáron nagyon rossz időben járt, ősszel amikor már normális fényben jött, akkor nem értem rá. Már el is engedtem, de aztán berakták a karácsonyi-szilveszteri egyiptomi járatara. Múlt héten szép időben jött, de akkor meg pont FRA-ban voltam, így egyetlen esélyem ez a mai nap volt. Szerencsére pont naplemente előtt 2 perccel ért ide. Pont emiatt választottam az elkerülő út körforgalmát, mert itt elég magasan volt ahhoz, hogy még legyen rajta elég fény.

Airline: SkyLine Express
Type: Boeing B757-300
Reg.: UR-SLB

Airline: Hungary Airlines (leased by FlyMeta, operated for Hungary Airlines, operated by Air Atlanta Europe, )
Type: Boeing B777-300NERSF
Reg.: 9H-JJB
Ez a 757 nagyon kellett. Ha jól számolom, akkor ez Európa utolsó 757-300-as. Nyáron nagyon rossz időben járt, ősszel amikor már normális fényben jött, akkor nem értem rá. Már el is engedtem, de aztán berakták a karácsonyi-szilveszteri egyiptomi járatara. Múlt héten szép időben jött, de akkor meg pont FRA-ban voltam, így egyetlen esélyem ez a mai nap volt. Szerencsére pont naplemente előtt 2 perccel ért ide. Pont emiatt választottam az elkerülő út körforgalmát, mert itt elég magasan volt ahhoz, hogy még legyen rajta elég fény.

Airline: SkyLine Express
Type: Boeing B757-300
Reg.: UR-SLB
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bal 2026.01.03. 22:36-kor.
- Tushka154
- Golden Circle
-
Re: 2026.01.03. LHBP PIC
Jók lettek!
Az utolsó kettő egyike - a párja (UR-SLE) is aktív még, bár látszólag jelenleg karbantartáson van Taskent-ben.
Bal írta:akkor ez Európa utolsó utasos 757-ese
Az utolsó kettő egyike - a párja (UR-SLE) is aktív még, bár látszólag jelenleg karbantartáson van Taskent-ben.
3 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1