2016.07.18. EGLL
15 hozzászólás
• Oldal: 2 / 2 • 1, 2
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Re: 2016.07.18. EGLL
@Pisti: Köszi szépen!
Még mindig erről a napról dolgozom fel a fotókat, de egyszerűen hihetetlen forgalom volt..
HS-TKZ
HL-8254
G-ZBKE - Egyre több képen fedezem fel, hogy az eleje éles, a hátulja pedig ilyen bemozdult szar. Ez az objektív hibája, vagy én felejtettem el fotózni?
G-VFIZ
C-GHPX
Még mindig erről a napról dolgozom fel a fotókat, de egyszerűen hihetetlen forgalom volt..
HS-TKZ
HL-8254
G-ZBKE - Egyre több képen fedezem fel, hogy az eleje éles, a hátulja pedig ilyen bemozdult szar. Ez az objektív hibája, vagy én felejtettem el fotózni?
G-VFIZ
C-GHPX
- Topi
- Silver Circle
Nyehehe...jó kis Air Canada!
Próbálj meg az AF mezőn állítani. Régen nekem is volt olyan, hogy ha a "Pont"-ra volt állítva, akkor a gép közepe éles, az eleje-hátulja pedig bemozdult volt.
Próbálj meg az AF mezőn állítani. Régen nekem is volt olyan, hogy ha a "Pont"-ra volt állítva, akkor a gép közepe éles, az eleje-hátulja pedig bemozdult volt.
- Bal
- Golden Circle
Milyen rekesszel fotóztál? Lehet, hogy ha túl nagyra nyitottad (pl. f4), akkor ilyen típusú fotóknál (amikor hosszú tárgyat fotózol majdnem szemből) előjön a mélységélesség hiánya. Legközelebb menj fel min. f8-ra, vagy még feljebb. Ha ezek után is előjön a jelenség, akkor lehet, hogy obi probléma.
Egyetértek Balázzsal. Ahogy elnézem, már kevés fénynél készültek a képek. Ilyenkor alacsony "f" értéknél valóban előjön ez a probléma a mélységélességgel. Nekem is volt ilyen gondom, de az "f" érték állÍtásával 11-16 stb. teljesen kiküszöbölhető..
Egyébként pedig szépek a képek...
Egyébként pedig szépek a képek...
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Köszi mindenkinek!
Mindenképpen ki fogom próbálni, csak legyen szabadidőm, meg szép fények!
Mindenképpen ki fogom próbálni, csak legyen szabadidőm, meg szép fények!
15 hozzászólás
• Oldal: 2 / 2 • 1, 2
Vissza: Külföldi repülőtereken készült fotók és videók