Magyar vasutak - Képek
Re: Magyar vasutak - Képek
Sziasztok, pár kép tőlem is, innen-onnan:
Balatonboglár
Majd a Nohab átment Fonyódra
És a Fradiban is bőven látni csodákat!
Remélem tetszettek, és igyekszem én is vadászni minél többször...
Balatonboglár
Majd a Nohab átment Fonyódra
És a Fradiban is bőven látni csodákat!
Remélem tetszettek, és igyekszem én is vadászni minél többször...
Egy esős délelőtti fotó, de mégiscsak az egyetlen működőképes Md mozdony; Mda 3017. 300 méterről lőve.
Záhony, 2016.10.29.
A szerző: Jakab Dávid Olivér engedélyével!
Záhony, 2016.10.29.
A szerző: Jakab Dávid Olivér engedélyével!
- futar955
- Bronze Circle
Ez Igen!!
A Bobo mellett az Mda a második nagy kedvenc. És ebben a festésben! Köszi szépen!!!
A Bobo mellett az Mda a második nagy kedvenc. És ebben a festésben! Köszi szépen!!!
"Ötösért jöttem, de jó lesz a kettes is...", avagy próbáltam lefotózni az FMK motorvonatot, illetve a Rail Cargo Austria matricás taurust, egyik se jött be, viszont van ugyanolyan pocsék időben készült 022-es Traxx..
Nyíregyháza, 2016.11.08.
Nyíregyháza, 2016.11.08.
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Koszi Leslie!
Legyszi csak saját képeket tegyél/tegyen fel mindenki! Sok szeretettel várjuk a kollégát is, hogy megossza a fotóit!
Legyszi csak saját képeket tegyél/tegyen fel mindenki! Sok szeretettel várjuk a kollégát is, hogy megossza a fotóit!
RimoRoli írta:Legyszi csak saját képeket tegyél/tegyen fel mindenki! Sok szeretettel várjuk a kollégát is, hogy megossza a fotóit!
Rendben, kb fél fél méterrel álltam arrébb, de mindenképp mondom majd, hogy csatlakozzom!
- kelezoli
- Bronze Circle
nem tudod véletlenül, hogy az MFB "kártyával?" mozdonyon történő utazás miként működik?
Tudtommal jelenleg sehogy. Vannak az állandó kártyák kiadva azoknak, akiknek a munkájuk miatt kell, de ez névre szóló, tehát nem adhatom oda pl. a sajátomat. Az egy útra szóló ideigleneseket pedig, amiket bizonyos díjért lehetett igénybe venni tudtommal megszüntették, úgyhogy jelenleg nincs rá lehetőség, hogy jogosultan tartózkodj a vezetőálláson.
kelezoli írta:Tudtommal jelenleg sehogy. Vannak az állandó kártyák kiadva azoknak, akiknek a munkájuk miatt kell, de ez névre szóló, tehát nem adhatom oda pl. a sajátomat. Az egy útra szóló ideigleneseket pedig, amiket bizonyos díjért lehetett igénybe venni tudtommal megszüntették, úgyhogy jelenleg nincs rá lehetőség, hogy jogosultan tartózkodj a vezetőálláson.
Köszönöm, erre voltam kíváncsi.