Joystickek?
15 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
- mentosra_kola
- Silver Circle
Joystickek?
Hali, gondoltam körbekérdezek ki milyen joystickel nyomatja a légiközlekedést? Jó ár/érték arányú berendezés?
- habigyuri
- Silver Circle
- Dálnoky Berci
- Silver Circle
Re: Joystickek?
én a joystick helyett egy jó kis vacsorára gondoltam valahol a belvárosban! a végén innék egy kolát, desszertnek meg jöhet a mentos
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Ennél jobbat nem találsz: Black Widow
Persze ez nem a sub zero kategória, de el lehet vele repülgetni.
Persze ez nem a sub zero kategória, de el lehet vele repülgetni.
Roli azzal az a baj, h nincs z tengely mozgatás, oldalkormányt így nem tudod vezérelni a joystickkal.
http://joystick.arukereso.hu/speedlink/phantom-hawk-sl-6638-bk-p244279685/
Nekem most ez van, teljesen megfelel minden elvárásomnak
http://joystick.arukereso.hu/speedlink/phantom-hawk-sl-6638-bk-p244279685/
Nekem most ez van, teljesen megfelel minden elvárásomnak
"Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza."
- RimoRoli
- Adminisztrátor
ZSolti! Hat mar hogy a pinyoba ne lenne! - trottli karon van ket kis butyok amivel lehet jobbra, balra fordulgatni
Nekem is az említett Black Widow van, immáron lassan 5 éve.
Az oldalkormány persze van, csak vigyázni kell, mert nekem gari lejárta után, a benne lévő drót az elszakadt, így nem ugrik vissza középre. Attól függetleneül elég jó joy ebben az árkategóriában.
Az oldalkormány persze van, csak vigyázni kell, mert nekem gari lejárta után, a benne lévő drót az elszakadt, így nem ugrik vissza középre. Attól függetleneül elég jó joy ebben az árkategóriában.
- mentosra_kola
- Silver Circle
Köszi mindenkinek! ez a Phantom Hawk jobban tetszik, nekem nem annyira a hasznos a gázkar a black widown mert általában A/T-al repülök, meg jobban tetszik hogy az oldalkormányt a joy forgatásával lehet elérni.
Most egy Speedlink Dark Tornado-t használok aztán sajna ennek tényleg nincs z-je.
Most egy Speedlink Dark Tornado-t használok aztán sajna ennek tényleg nincs z-je.
- GBalint
- Adminisztrátor
Nekem a fent említett Saitek Pro Flight Yoke van gázkar panellel, illetve a Black Widow. Mindkettőt tudom ajánlani.
Saiteket a hagyományos kormányos gépekhez használom ( így már 3 éve csak porosodik mert az elmúlt 2-3 évben csak Airbusozom) Airbushoz meg a Black Widow-t. Én többek között azért választottam azt mert pont ugyanolyan egyszerű mint egy Airbus joystick a valóságban, 1-2 gomb semmi több, de tökéletesen működik.
Saiteket a hagyományos kormányos gépekhez használom ( így már 3 éve csak porosodik mert az elmúlt 2-3 évben csak Airbusozom) Airbushoz meg a Black Widow-t. Én többek között azért választottam azt mert pont ugyanolyan egyszerű mint egy Airbus joystick a valóságban, 1-2 gomb semmi több, de tökéletesen működik.
15 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
Vissza: Repülőgép-szimulátorok