2016.02.06.-07 EDDM/MUC, avagy „Előre a Thai 747-esért!”
22 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3
- Judge
- Bronze Circle
Re: 2016.02.06.-07 EDDM/MUC, avagy „Előre a Thai 747-esért!”
És ha már a többiek felrakták a Thai 747-est, én sem hagyom ki, csak azért, hogy évezzétek!
A kép érdekessége, hogy annak ellenére, hogy elrontottam, és túl sokat vágtam belőle, JP-re kerülése napján Top24 legnézettebb képe lett, a JP kitette a Facebook oldalára (köszi, hogy szóltál róla Bornyász Peti ), valamint még a Flightradar is ezt a képet használta egy ideig.
Nézzétek el nekem, de eddig ez lett a legnézettebb képem, jelen pillanatban 13053 látogatóval a JP-n.
A kép érdekessége, hogy annak ellenére, hogy elrontottam, és túl sokat vágtam belőle, JP-re kerülése napján Top24 legnézettebb képe lett, a JP kitette a Facebook oldalára (köszi, hogy szóltál róla Bornyász Peti ), valamint még a Flightradar is ezt a képet használta egy ideig.
Nézzétek el nekem, de eddig ez lett a legnézettebb képem, jelen pillanatban 13053 látogatóval a JP-n.
By the Judge
- habigyuri
- Silver Circle
Re: 2016.02.06.-07 EDDM/MUC, avagy „Előre a Thai 747-esért!”
Az Azeri géphez annyi pontosítást írnék csak hogy nem kezdtük, hanem már éppen befejeztük az 5 db létra tetris szerű elhelyezését a spotterwagen csomagtartójában amikor az a bizonyos BMW megállt mellettünk, továbbá az úriember szájából elhangzott az "in 5 minutes" is a mondat végén, szóval sietni kellett. Ráadásul én nem vagyok a kis fellépők híve, úgyhogy egy masszív alumínium festő létrával futottam végig azt a 2-300 métert a kerítésig.
Kár a felhős idő miatt, mert ez a gép napsütésben világbajnok lett volna.
Persze csalódottak így sem voltunk. Sokadik nekifutásra végül délután 2-kor elindultunk haza, és hála a sebességkorlátozás hiányának a német autópályákon, viszonylag hamar letudtuk az utat, és estére meg is érkeztünk.
Kár a felhős idő miatt, mert ez a gép napsütésben világbajnok lett volna.
Persze csalódottak így sem voltunk. Sokadik nekifutásra végül délután 2-kor elindultunk haza, és hála a sebességkorlátozás hiányának a német autópályákon, viszonylag hamar letudtuk az utat, és estére meg is érkeztünk.
22 hozzászólás
• Oldal: 3 / 3 • 1, 2, 3