Novemberi hazaút
9 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Novemberi hazaút
Novemberben Budapestre utaztam, és mivel elég last minute sikerült elintézni a dolgot, így úgy döntöttem, hogy rászánom azt a tíz font pluszt és nem wizzairrel megyek ( bárcsak máskor is ennyi lenne a különbség ). Így percekkel később már a Lufthansa küldte a foglalásokat tartalmazó emailt, és persze a kártyáról sem felejtették el leszedni a viteldíjat.
Azért persze gondoltam, hogy ha már lúd, akkor legyen kövér, és a következő menetrendet választottam ki magamnak: LHR-MUC-BUD Lufthansával, majd (hazafelé) VISSZAFELÉ már BUD-ZRH-LCY vonalat választottam, ami egyébként az árban is a legjobb volt, és gondoltam, hogy lehetőségem lesz kipróbálni két, számomra új típust, legyen az bármelyik amelyik pestre, vagy london cityre üzemel (Embraer, Avro, CS1)
Verdám:
Lufthana
D-AIUS
A320 ( sajna nem NEO )
A lábtér rendben van, nincs ok a panaszra. 7A ülés, jó kilátással.
Indulás a 3-as terminálról, ez a Star Alliance "hazája" LHR-en
Na majd még később feltolok egy pár képet. Csak lemerül a laptop. ENJOY
Azért persze gondoltam, hogy ha már lúd, akkor legyen kövér, és a következő menetrendet választottam ki magamnak: LHR-MUC-BUD Lufthansával, majd (hazafelé) VISSZAFELÉ már BUD-ZRH-LCY vonalat választottam, ami egyébként az árban is a legjobb volt, és gondoltam, hogy lehetőségem lesz kipróbálni két, számomra új típust, legyen az bármelyik amelyik pestre, vagy london cityre üzemel (Embraer, Avro, CS1)
Verdám:
Lufthana
D-AIUS
A320 ( sajna nem NEO )
A lábtér rendben van, nincs ok a panaszra. 7A ülés, jó kilátással.
Indulás a 3-as terminálról, ez a Star Alliance "hazája" LHR-en
Na majd még később feltolok egy pár képet. Csak lemerül a laptop. ENJOY
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Re: Novemberi hazaút
Legfontosabb dolog: KAJA
Igaz ez egy kora reggeli járat volt, így nem mertem sört kérni a csokis süti mellé, így maradtam egy narancslénél.
Munchen airport ereszkedés közben, jó nagy kört leírva szálltunk le, amely az átszállásra jutó időt tekintve nem nagyon kedvezett nekem, de hát mit lehet tenni ilyenkor..
Gurulás közben:
Gyors útlevelezés után siettem vissza a kapuhoz, majd kiderült, hogy ugyanaz a gép fog továbbvinni, szóval még csak egy újabb lajstromot sem tudok behúzni. Na nem baj, legalább biztos lehettem benne, hogy működik rendesen, és már be van járatva.
Ez már a 28A, egyszerre három gépet tolnak ki.
Közben beficcent ez is, valahova Svájcba ment talán a radar alapján.
Érdekes felhők:
SÖR (elvégre már majdnem dél volt)
Ez pedig már a jó öreg Füsti park, majd pár perccel később landoltunk is a 13R-en.
Igaz ez egy kora reggeli járat volt, így nem mertem sört kérni a csokis süti mellé, így maradtam egy narancslénél.
Munchen airport ereszkedés közben, jó nagy kört leírva szálltunk le, amely az átszállásra jutó időt tekintve nem nagyon kedvezett nekem, de hát mit lehet tenni ilyenkor..
Gurulás közben:
Gyors útlevelezés után siettem vissza a kapuhoz, majd kiderült, hogy ugyanaz a gép fog továbbvinni, szóval még csak egy újabb lajstromot sem tudok behúzni. Na nem baj, legalább biztos lehettem benne, hogy működik rendesen, és már be van járatva.
Ez már a 28A, egyszerre három gépet tolnak ki.
Közben beficcent ez is, valahova Svájcba ment talán a radar alapján.
Érdekes felhők:
SÖR (elvégre már majdnem dél volt)
Ez pedig már a jó öreg Füsti park, majd pár perccel később landoltunk is a 13R-en.
- Dálnoky Berci
- Silver Circle
Toljad Roló!
"Ez már a 28A, egyszerre három gépet tolnak ki." képedre elsőre azt hittem FS a felhők is éa a D-AIZM is megtévesztő!
az elég kemény, hogy ugyan azzal a géppel mész tovább. a crew is ugyan az volt? ha igen, biztosan néztek hogy hát már megint itt vagy
az elég kemény, hogy ugyan azzal a géppel mész tovább. a crew is ugyan az volt? ha igen, biztosan néztek hogy hát már megint itt vagy
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Na ja a grafika nem volt tul jo sajnos. de a sor az tenyleg jo volt!
Amugy a szemelyzet ugyanaz volt, ram is csodalkoztak a beszallitasnal az ajtoban, kedvesek voltak .
Amugy a szemelyzet ugyanaz volt, ram is csodalkoztak a beszallitasnal az ajtoban, kedvesek voltak .
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Na gyorsan feldobom a visszautat is.
Szoval sajnos az Avro helyett CS100 lett, de végülis hát ezzel sem repültem, úgyhogy nem voltam letörve annyira. Átszállásra nem volt sok időm, úgyhogy nem örültem amikor az ETD-kor még meg sem kezdődött a beszállítás.
De amikor beszállhattunk, akkor legalább gyorsan történt a folyamat, és nem volt semmi különös komplikáció, kb 20 perc késéssel szálltunk fel ZRH felé.
Kis aggodalomra adhatott okot, hogy ez a kis tábla nem nagyon volt kitöltve, a légialkalmassági bizonyítvány pedig kifejezetten üres volt. Kicsit utánaolvastam és ha minden igaz, akkor ezt csak december elején adta át az FAA és az EASA is a gyártónak. wow.
Na de lehet, hogy ezért: Alig 3 hónapos gépről van szó, mi lesz itt 10-15 év múlva?
De volt értelme az utazásnak!
Nekem nem tetszett a CSeries, kívülről nem néz ki rosszul, jók a nagy hajtóművek, de új géphez képest eléggé nyiszogott, a hajtóművek is fura hangokat hallattak, és a fékek sem adtak ki barátságos hangokat.. Egynek jó volt!
Szoval sajnos az Avro helyett CS100 lett, de végülis hát ezzel sem repültem, úgyhogy nem voltam letörve annyira. Átszállásra nem volt sok időm, úgyhogy nem örültem amikor az ETD-kor még meg sem kezdődött a beszállítás.
De amikor beszállhattunk, akkor legalább gyorsan történt a folyamat, és nem volt semmi különös komplikáció, kb 20 perc késéssel szálltunk fel ZRH felé.
Kis aggodalomra adhatott okot, hogy ez a kis tábla nem nagyon volt kitöltve, a légialkalmassági bizonyítvány pedig kifejezetten üres volt. Kicsit utánaolvastam és ha minden igaz, akkor ezt csak december elején adta át az FAA és az EASA is a gyártónak. wow.
Na de lehet, hogy ezért: Alig 3 hónapos gépről van szó, mi lesz itt 10-15 év múlva?
De volt értelme az utazásnak!
Nekem nem tetszett a CSeries, kívülről nem néz ki rosszul, jók a nagy hajtóművek, de új géphez képest eléggé nyiszogott, a hajtóművek is fura hangokat hallattak, és a fékek sem adtak ki barátságos hangokat.. Egynek jó volt!
Münchenben, a non sch-sch elkülönítést, hogy oldották meg? Mert írtad, hogy ugyan az a gép jött tovább Pestre, és közben átestél az útlevél ellenőrzésen. Ugyan oda kellett akkor visszamenni? Mert sch-sch járatnál ez tök jó, mert kijön az utas a gépből, és mehet is vissza.
Swissen a csoki, még mindig jó?
Swissen a csoki, még mindig jó?
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Az elkulonites resze ugy volt, hogy kiszallas utan felmentunk egy emeletet, majd jo sokat kellett setalni. Aztan utlevelellenorzes utan lementunk egy emeletet, es visszasetaltunk. Nem is ismertem fel eloszor, de gyanus volt, hogy tobb uzletet mar lattam kb 10 perce is. Es hat ez nem volt veletlen.
A csoki az finom.
A csoki az finom.
9 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1