2017.05.04. LHBP PIC (Flybe)
3 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- habigyuri
- Silver Circle
2017.05.04. LHBP PIC (Flybe)
Gondoltam egy merészet és minden fotós alapszabályt felrúgva kilátogattam a teraszra üvegen keresztül fotózni. Volt egy olyan tippem hogy a kis Embraer nem fog elgurulni X-ig, a P4-ig meg nekem nem volt kedvem begyalogolni a nagy létrával. Lesz ami lesz alapon reménykedtem hogy így a locsolás is meglehet, de az hamar kiderült hogy bukta, mert egy lámpaoszlop éppen a kellős közepét "vágja ketté". Mondjuk azt még ki lehetett volna szedni PS-ben, de egyrészről nem ér annyit az egész, másfelől meg 2 percen belül egy Wizzair is beállt a tök üres soron pont a legszélső állóhelyre, kitakarva az egyik oldalát a jelenetnek.
Legyen így egy fél locsolás bevezetőnek!
Majd egy fokkal értelmesebb guruló
Majd egy matricás Lufi
Végül egy random Norvég
A többi fotó élvezeti értéke konvergál a nullához így azokkal nem is terhelnék senkit.
Legyen így egy fél locsolás bevezetőnek!
Majd egy fokkal értelmesebb guruló
Majd egy matricás Lufi
Végül egy random Norvég
A többi fotó élvezeti értéke konvergál a nullához így azokkal nem is terhelnék senkit.
- Bal
- Golden Circle
Re: 2017.05.04. LHBP PIC (Flybe)
És ahogy a videót láttam, a gép locsolása is elmaradt. A tűzoltóknak a gép elhaladása után az üres betont sikerült meglocsolni! Reméljük vészhelyzetben jobban sikerül!
- habigyuri
- Silver Circle
Re: 2017.05.04. LHBP PIC (Flybe)
Pedig olyan szépen elpróbálták előtte. A sugarat is addig állítgatták míg hibátlan ívet ad...
3 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1