2018.02.16. EGLL PIC
3 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- RimoRoli
- Adminisztrátor
2018.02.16. EGLL PIC
Ujabb londoni adag. 4 ora, 1000 kep. Hogy hogy meg senki nem kapott kedvet egy londoni hetvegehez?
Gulf Air
A330
A9-CKD
Qatar Airways
Boeing 777
A7-BEO
Pakistan International Airlines
Boeing 777
AP-BHX
Royal Jordanian
Boeing 787
AY-BAB
Egyik legkellemesebb meglepetes. Nem gondoltam, hogy meg talalkozom ezzel a festessel. TUI uzemelteti, Eurowings jaratot teljesitett DUS-bol.
Air Berlin
Boeing 737
D-ABKJ
Ez az elso talalkozasom a tipussal, es igy egyertelmu, hogy ezzel a festessel is. (Habar tudom, hogy nektek ez mar lehet, hogy unalmas.. )
Swiss International
Bombardier C-Series 300
HB-JCA
Egy NEO. A SAS uj, ir leanyvallalatanal lettek regisztralva ezek a neok. Erdekesseg, hogy ket varosbol ket perc kulonbseggel landolt EI-SIC es EI-SIB. Egyiken volt feny a masikon nem..
SAS Ireland
Airbus A320 neo
ES-SIC
Gulf Air
A330
A9-CKD
Qatar Airways
Boeing 777
A7-BEO
Pakistan International Airlines
Boeing 777
AP-BHX
Royal Jordanian
Boeing 787
AY-BAB
Egyik legkellemesebb meglepetes. Nem gondoltam, hogy meg talalkozom ezzel a festessel. TUI uzemelteti, Eurowings jaratot teljesitett DUS-bol.
Air Berlin
Boeing 737
D-ABKJ
Ez az elso talalkozasom a tipussal, es igy egyertelmu, hogy ezzel a festessel is. (Habar tudom, hogy nektek ez mar lehet, hogy unalmas.. )
Swiss International
Bombardier C-Series 300
HB-JCA
Egy NEO. A SAS uj, ir leanyvallalatanal lettek regisztralva ezek a neok. Erdekesseg, hogy ket varosbol ket perc kulonbseggel landolt EI-SIC es EI-SIB. Egyiken volt feny a masikon nem..
SAS Ireland
Airbus A320 neo
ES-SIC
Re: 2018.02.16. EGLL PIC
Az a baj a londoni hétvégével, h erősen kiszámíthatatlan h milyen az idő xD ha kint élsz egyszerűbb kipattanni, de gondolom nem kell mondani
"Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza."
- Bal
- Golden Circle
Re: 2018.02.16. EGLL PIC
Pont így vagyok vele én is! Bármikor mennék télen, ha valaki garantál 2 nap Cavokot.
Amúgy meg jó képek, grat!
Amúgy meg jó képek, grat!
3 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
Vissza: Külföldi repülőtereken készült fotók és videók