Külföldi érdekességek, újdonságok
- GABOR-WINDvisual
- Silver Circle
Re: Külföldi érdekességek, újdonságok
Tegnap éjjel érkezett Bécsbe az AUA új retro festésű gépe...
- habigyuri
- Silver Circle
Jó képek! Szép lett ez a gép! Nekem személy szerint jobban bejön ez a festés mint a régi retro.
Csabihoz hasonlóan itt is megjegyezném hogy légyszi ha van rá mód akkor lekicsinyített képet linkelj mert így a fórum által összenyomva nálam blurry, pedig itt is látszik hogy az alapanyag minősége teljesen jó! Köszi!
Csabihoz hasonlóan itt is megjegyezném hogy légyszi ha van rá mód akkor lekicsinyített képet linkelj mert így a fórum által összenyomva nálam blurry, pedig itt is látszik hogy az alapanyag minősége teljesen jó! Köszi!
- GABOR-WINDvisual
- Silver Circle
habigyuri írta:Jó képek! Szép lett ez a gép! Nekem személy szerint jobban bejön ez a festés mint a régi retro.
Én kedveltem a régit is, de ez is "bejön", ugyanis az a korszak, amire ez most "visszautal", nekem teljesen kimaradt, jóval később kezdtem repülüket fotózni.
Ez a "hiba" miért jelentkezik? Korábban pont itteni tagok ajánlották feltöltésre az Imgur oldalt.
- habigyuri
- Silver Circle
Szerintem ez nem hiba. Az imgur-ra is leméretezve szoktam feltölteni. A megjelenítés részéhez nem értek, de gondolom a fórum csak simán összenyomja a fotót mindenféle kifinomult algoritmus használata nélkül.
- GABOR-WINDvisual
- Silver Circle
habigyuri írta:Szerintem ez nem hiba. Az imgur-ra is leméretezve szoktam feltölteni. A megjelenítés részéhez nem értek, de gondolom a fórum csak simán összenyomja a fotót mindenféle kifinomult algoritmus használata nélkül.
Így már értem. Mekkorára méretezzem le legközelebb a képeket?
- habigyuri
- Silver Circle
GABOR-WINDvisual írta:Mekkorára méretezzem le legközelebb a képeket?
Szerintem akkorára amekkorára amúgy is szoktad. Nem tudom hogy töltesz e fel valami oldalra de amúgy ahogy Csabinak is írtam, akkorára amit a minőség elbír. 2400px, 1920px, 1600px, 1440px...
Én személy szerint 1920px-re szoktam leméretezni de vannak fotók amit kisebbre kellene hogy az élesség elbírja. Ahogy néztem a te képeid is simán bírják a full HD-t. Talán a kifordítós ANA volt olyan ami a pezsgés miatt lehet hogy csak kisebb méretben az igazi, de ez tényleg mindenkinek a saját belátása hogy mekkorára méretezi a fotóit. Csak azért hoztam fel ezt a dolgot mert ha a fórum nyomja össze akkor blurry lesz, ha meg megnyitom a natív felbontásban akkor meg nem jön át a minőség.
- GABOR-WINDvisual
- Silver Circle
habigyuri írta:GABOR-WINDvisual írta:Mekkorára méretezzem le legközelebb a képeket?
Szerintem akkorára amekkorára amúgy is szoktad. Nem tudom hogy töltesz e fel valami oldalra de amúgy ahogy Csabinak is írtam, akkorára amit a minőség elbír. 2400px, 1920px, 1600px, 1440px...
Én személy szerint 1920px-re szoktam leméretezni de vannak fotók amit kisebbre kellene hogy az élesség elbírja. Ahogy néztem a te képeid is simán bírják a full HD-t. Talán a kifordítós ANA volt olyan ami a pezsgés miatt lehet hogy csak kisebb méretben az igazi, de ez tényleg mindenkinek a saját belátása hogy mekkorára méretezi a fotóit. Csak azért hoztam fel ezt a dolgot mert ha a fórum nyomja össze akkor blurry lesz, ha meg megnyitom a natív felbontásban akkor meg nem jön át a minőség.
OK, köszi
- Tushka154
- Golden Circle
Ehhez a méretezős dologhoz: Full HD felbontású monitoron nézve a fórumoldal sajátosságai miatt (mennyi helyet foglal el a képernyőn) az 1600px tűnik optimálisnak. Én Flickr-ről szoktam linkelni, de oda is 2048px szélesben töltök csak fel, bőven elég az is.
- GABOR-WINDvisual
- Silver Circle
Megkezdődött szép csendben az AUA Q400-as gépek kivonása a flottából...
- Bal
- Golden Circle
Az összeset kivonják, vagy csak az öregebbeket?
És mi lesz helyettük? E190?
És mi lesz helyettük? E190?
Vissza: Új festések, flotta-infók