2023.06.15. LHBP PIC

Silver Circle

2023.06.15. LHBP PIC

HozzászólásSzerző: habigyuri » 2023.06.16. 09:52

Két esőnap után harmadik alkalommal végre sikerült megtartanunk a céges csapaptépítőt. Reptérlátogatást szerveztünk a Volvo-val, így a túra elsődleges célja nem a spotterkedés volt, de ha már sok év után újra volt lehetőségem bejutni a reptérre, vittem gépet és próbáltam pár spotter szemmel is értékelhető fotót lőni.
Többé kevésbé sikerült. A forgalomra nem lehetett panasz, ám az időjárás és a fények csak a túra legvégére lettek jók.

Nagy szerencsénk volt a kínai púpossal hogy reggel itt ragadt, illetve hogy pont jókor voltunk jó helyen és észrevettük hogy villog a beacon-je. Gyors telefon és érdeklődés után megtudtuk hogy bizony nem csak vontatják hanem el is akar menni, ezért gyors újratervezés után már robogtunk is az öreg Volvo-val a T1 felé.

Először az 1-es állóhely magasságába helyezkedtünk a DHL gép mellé, de végül úgy döntöttünk hogy amíg kivontatják Bravo-ra addig megnézzük mi van a T1-en és odagurulunk mellé.

Kép

Az volt a terv hogy visszamegyünk az 1-es állóhelyre mert késői emelésre számítottunk, ám ekkor felállt a pályára a festett Belga, így inkább besétáltunk a pálya mellé az eszköztároló mellett.

Kép

Így viszont sajnos már nem értünk volna vissza a másik helyre úgyhogy rotálós kép helyett maradt egy nekifutós.

Kép

Ha rendes fények lettek volna akkor biztosan a kardomba dőlök, de így annyira nem bántam. Erre még ki kell menni! :)

Maradtunk is itt még egy picit mert jött egy pár induló.

Kép

Kép

Kép

Innen átgurultunk újra T2-re majd a toronyhoz egy pár csoportképet csinálni amikor észrevettük hogy az Europa Parkos Eurowings nemsokára érkezik.
Ezt a P2 melletti trafóháztól sikerült meglőni, de a kocsiból itt nem tudtunk kiszállni így csak az ablakon kitartott géppel tudtam kattintani egyet ami annyira nem lett az igazi úgyhogy ez csak kicsiben!

Kép

Itt már kezdtek alakulni a fények és a túrába még pont belefért hogy megvárjuk a Korean indulását amire sikerült tök jó fényekben a 2-es móló melletti kisdombra helyezkedni így fotó szempontjából ez jelentette a túra csúcspontját!

Kép

Kép

A Koreannal együtt a 3 óra is gyorsan elrepült, így elindultunk vissza az Aeroparkba!

Jó volt újra bent lenni a betonon és egy nagyon jó hangulatú túrán vettünk részt így az egész csapat elégedetten távozott! :)

Adminisztrátor

Re: 2023.06.15. LHBP PIC

HozzászólásSzerző: RimoRoli » 2023.06.18. 00:18

Jo kis kirandulasnak tunik, valoban kar a fenyekert..

Nekem nagyon hianyoznak ezek jo kis belsos turak.. mostanaban mar nem lehet szervezni, vagy csak nincs aki szervezzen egy ilyet? (Marmint magunknak, egy privat tura)

Silver Circle

Re: 2023.06.15. LHBP PIC

HozzászólásSzerző: habigyuri » 2023.06.18. 09:49

RimoRoli írta:mostanaban mar nem lehet szervezni, vagy csak nincs aki szervezzen egy ilyet? (Marmint magunknak, egy privat tura)

Kis csoportost bármikor lehet szervezni. Kérdeztem azt is hogy mi a helyzet a régi nagy csoportos fotós túrákkal amire azt a választ kaptam hogy ott igazából azzal van a baj hogy túl sokan vagyunk és mindenki mást akar ezért inkább nem indítanak mert problémás.

A Volvós VIP túrát bármikor meg lehet venni az Aero-Shop-ban (ezen voltunk mi is) 60.000 Ft / 6 fő - 3 óra és oda megyünk ahova akarunk, de van elvileg a Ford Transit is meg kb bármelyik jármű ami előzetes egyeztetés után vihető hasonló formában.

Vissza: Napi fotók és videók