2024. Augusztus - London, Dublin
36 hozzászólás
• Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4
- Bal
- Golden Circle
-
Re: 2024. Augusztus - London, Dublin
Jó ez a Dublin!
A vájling 321-essel kezdődő posztban lévő képeken miért nem lóg be a kerítés? Kisebb gépek miatt jobban rá van húzva a zoom?
A vájling 321-essel kezdődő posztban lévő képeken miért nem lóg be a kerítés? Kisebb gépek miatt jobban rá van húzva a zoom?
Pontosan. Sajnos a spotterguide is írja, hogy a heavykhez létra kell, a kis gépekbe nem lóg bele a kerítés. Itt-ott, ahol nem igényelt túl nagy átalakítást, saját kezűleg szedtem ki a kerítést. 
Így háromnegyed év után az utolsó adagot is feltolom.
Napkeltére terveztünk kimenni a kerítéshez, első érkezőnek egy Staros UA 764-et vártunk. 2 percen múlott, hogy az első napsugarak megsüssék a gép oldalát, innentől kezdve viszont órákon keresztül semmi sem zavarta a napsütést.

Napkeltére terveztünk kimenni a kerítéshez, első érkezőnek egy Staros UA 764-et vártunk. 2 percen múlott, hogy az első napsugarak megsüssék a gép oldalát, innentől kezdve viszont órákon keresztül semmi sem zavarta a napsütést.

A délelőtt egyik fénypontja volt a UA 757, végre jó fényekben, kompromisszumok nélkül. Rendesen meg is soroztam.

A Westjet 737 után nem vártunk már mást és a fények is romlottak, így az utolsó pár órára átgurultunk a túloldali megszokott spotra.

Az egyik nagy mumus... Nekem legalábbis. Fényben sosem találkoztam vele. Most sem volt az igazi, de utólag elnézve, már ennek is örülök, mivel sajnos visszafestették.

Ezt is üldöztük gazdagon, végül csak meglett fényben. Ez volt az utolsó régi festésű ATR, azóta már ez is az új színtervvel repül.

Indulóban még rápróbáltunk, hátha lesz rajta több fény, de csak néhány szürke felhő jutott a háttérben.

Köszöntem, részemről tényleg ennyi.

Az egyik nagy mumus... Nekem legalábbis. Fényben sosem találkoztam vele. Most sem volt az igazi, de utólag elnézve, már ennek is örülök, mivel sajnos visszafestették.

Ezt is üldöztük gazdagon, végül csak meglett fényben. Ez volt az utolsó régi festésű ATR, azóta már ez is az új színtervvel repül.

Indulóban még rápróbáltunk, hátha lesz rajta több fény, de csak néhány szürke felhő jutott a háttérben.

Köszöntem, részemről tényleg ennyi.
- RimoRoli
- Adminisztrátor
-
Koszi a megosztast!
36 hozzászólás
• Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4