2025.07.16. LHBP PIC
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- Bal
- Golden Circle
-
2025.07.16. LHBP PIC
Guns N' Roses-t vitte haza. Belgrádba mentek, úgyhogy számítani lehetett rá, hogy elrakétázik, ezért a T1 vasútállomás felüljárójáról lőttük meg. De még így sem volt semmi háttere sajnos.

Airline: Freedom Llc
Type: Boeing B757-200
Reg.: VP-BBE
Date: 16. of July 2025
Airport: BUD/LHBP - Budapest, Hungary
Spot: rwy31L - Vonatállomás
Photographer: Balázs Mészáros
Kitolóban a GATtól lett volna a tuti, de ott hagyták a lépcsőt, a traktort és egy buszt is, úgyhogy minden sz@r belelógott a képbe. A létra legtetejére állva, a gépet a fejem fölé emelve sikerült úgy egy pár képet lőni, hogy a gépbe és a közvetlen környezetébe nem lógott bele semmi, de az apron tele volt, úgyhogy poén kedvéért megcsináltam úgy, hogy miután elhúzták a zavaró dolgokat (nagyjából 1 perccel azután, hogy elment a gép...
), lőttem egy képet üres apronnal, és azt vágtam be a gép alá. Szóval ez valóságban sajnos nem volt ilyen szép...

Airline: Freedom Llc
Type: Boeing B757-200
Reg.: VP-BBE
Date: 16. of July 2025
Airport: BUD/LHBP - Budapest, Hungary
Spot: rwy31L - Vonatállomás
Photographer: Balázs Mészáros
Kitolóban a GATtól lett volna a tuti, de ott hagyták a lépcsőt, a traktort és egy buszt is, úgyhogy minden sz@r belelógott a képbe. A létra legtetejére állva, a gépet a fejem fölé emelve sikerült úgy egy pár képet lőni, hogy a gépbe és a közvetlen környezetébe nem lógott bele semmi, de az apron tele volt, úgyhogy poén kedvéért megcsináltam úgy, hogy miután elhúzták a zavaró dolgokat (nagyjából 1 perccel azután, hogy elment a gép...

- RimoRoli
- Adminisztrátor
-
Re: 2025.07.16. LHBP PIC
Ezt a hidas megoldast hogyan kell elkepzelni? Nem zart ? Mar jo reg jartam arra..
- Bal
- Golden Circle
-
- RimoRoli
- Adminisztrátor
-
Re: 2025.07.16. LHBP PIC
Aha!
Koszi a reszleteket!!
majd kiprobalom egyszer..
Koszi a reszleteket!!
4 hozzászólás