2025.10.03. LHBP PIC
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- Tushka154
- Golden Circle
-
2025.10.03. LHBP PIC
Egységsugarú British - csak azért van itt, mert ő hozott haza a tavalyi túráról.

G-EUUO
British Airways
Airbus A320-232
Kora délután még úgy látszott 5 percen belül jöhet le (a mögöttük érkező Aerotranscargo-val együtt) 3 púpos is, végül azért szétcsúsztak - ők ketten (még úgy is, hogy a National fékszárny-visszajelzés probléma miatt átstartolt, és az így kialakult potenciális kényszerhelyzet miatt az Atlas holdingba kényszerült) majdnem negyed órával egymás után jöttek le, és kb. ugyanennyivel jött aztán mögöttük az ATG is, őt már viszont nem tudtam megvárni...

N919CA | N450PA
National Airlines | Atlas Air
Boeing 747-428(BCF) | 747-46NF
Neki örültem, hogy kimaradt a National átstart miatti átrendeződésből (amíg le nem jött a púpos, a kicsiket átküldték 31L-re):

LZ-MVK
ALK Airlines (operating for Bluebird Airways)
Boeing 737-3H4

G-EUUO
British Airways
Airbus A320-232
Kora délután még úgy látszott 5 percen belül jöhet le (a mögöttük érkező Aerotranscargo-val együtt) 3 púpos is, végül azért szétcsúsztak - ők ketten (még úgy is, hogy a National fékszárny-visszajelzés probléma miatt átstartolt, és az így kialakult potenciális kényszerhelyzet miatt az Atlas holdingba kényszerült) majdnem negyed órával egymás után jöttek le, és kb. ugyanennyivel jött aztán mögöttük az ATG is, őt már viszont nem tudtam megvárni...

N919CA | N450PA
National Airlines | Atlas Air
Boeing 747-428(BCF) | 747-46NF
Neki örültem, hogy kimaradt a National átstart miatti átrendeződésből (amíg le nem jött a púpos, a kicsiket átküldték 31L-re):

LZ-MVK
ALK Airlines (operating for Bluebird Airways)
Boeing 737-3H4
1 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1