Ha már meg vannak számlálva a napjai a 200-as szériának, és járnak ide ki hozzám, kiszaladtam a végállomáshoz: BPI-185 BKV Ikarus 280 Káposztásmegyer, Mogyoródi-patak
December végén elköszöntek a budapesti utaktól az Ikarus 412-esek is. Ezzel gyakorlatilag végleg véget ért az Ikarus korszak a fővárosban, talán 1-2 GVM szalad még tanítási időszakban, munkanapokon, csúcsidőben. December 28-án a 15-ös vonalon közlekedett a BPO-236 a Kálvin tér és a Gyöngyösi utca között. Egy kis időt töltöttem a városban, ez idő alatt a Bank Center, Kossuth tér környékén csíptem el.
December 30-án pedig az utolsó üzemnapra 3 kocsi is kint volt a 26-oson Nyugati Pályaudvar-Göncz Árpád Vkp. között. A két megmaradt forgalmi (BPO-236, BPO-221) és a nosztalgiának meghagyott BPI-007. Este 9 után összeálltak egy kis fotózásra a Margitszigeten, itt csatlakozott a szintén utolsó üzemnapját teljesítő E91, a RYH-813.
Ütős sorozat lett, Benji! Mivel nekem csak a nosztalgiáshoz volt kötődésem, így mivel úgy tudtam csak 30-án fog közlekedni (elvileg valamelyik korábbi napon is "szolgálatban" volt?), csak ezen a napon mozdultam ki rá ahogy a munkám engedte. Mivel mire ebédszünetben ki tudtam mozdulni, a Margit-hídon már seggfényes volt, a Nyugati Pályaudvarnál visszafordulóra helyezkedtem.
Kreativitás híján az estéről pedig csak ennyire futotta...