• Légiközlekedés
    • Lounge Circle
  • Utazás
    • Belföld
    • Külföld
      • Utazási akciók
      • Utazási ajánlók
      • Üresjárat
    • Gasztroutazás
  • Impresszum
    • Editorial Circle
  • Fórum
  • Médiaajánlat
Traveler Circle
  • Légiközlekedés
    • Budapest Airport: Megindult a hatósági ellenőrzés a kínai járatokkal érkező utasoknál
    • HungaroControl: több mint egymillió repülőgépet kezeltek 2019-ben
    • Wizz Air A320
      Abu-Dzabiban hoz létre leányvállalatot a Wizz Air
    • Wizz Air
      Zaporizzsjába indít járatokat a Wizz Air Budapestről
    • Wizz Air
      Átvette utolsó A321ceo repülőgépét a Wizz Air
    • Lounge Circle
  • Utazás
    • dubajba vásárlás
      Utazz Dubajba és töltsd vásárlással és szórakozással a vakációt
    • emirates akció ősz
      Akciós ázsiai úti célok az őszre
    • flixbus
      Májusi retúrjegyek a tengerpartra kevesebb mint 6500 forintért
    • tavak
      5 gyönyörű tó Európában, ahová feltétlenül el kell látogatnod
    • 11 új útvonal a Wizz Airtől, ebből egy Budapestről
    • Belföld
    • Külföld
      • Utazási akciók
      • Utazási ajánlók
      • Üresjárat
    • Gasztroutazás
  • Impresszum
    • Editorial Circle
  • Fórum
  • Médiaajánlat
  • Facebook

  • Twitter

  • Instagram

  • YouTube

  • RSS

Gasztroutazás

Gasztroguruk érkeztek Budapestre

Gasztroguruk érkeztek Budapestre
Giuliano Stochino Weiss
2016-02-03

A Magyar Konyha magazin meghívására Budapestre érkezett a spanyol gasztronómia két kiemelkedő alakja Roser Torras, a baszk Gastronomika koferencia elnöke és Xavier Agullo az El mundo napilap gasztronómiai rovatvezetője.

A két szakújságíró részt vesz az 50 legjobb éttermet kiválasztó londoni zsűriben. Budapesten több értemet fognak meglátogatni, így például a Michelin-csillagos Onyx, a Borkonyha és a Costes konyhája is a listán van. Utazásuk célja a magyar konyha, és a magyar ízek megismerése.

Továbbá lehetséges, hogy Magyarország részt vehet a Gastronomika konferencián, ami jelenleg a legismertebb nemzetközi gasztronómiai konferencia, így lehetőség nyílik arra, hogy a magyar ízeket egy színvonalas konferncián mutathassuk be.

San Sebastianban többek között díszvendég volt Franciaország, az Egyesült Államok, Japán, London , Az északi államok, együtt szerepelt a programban Peru, Chile és Brazília, tavaly pedig Szingapúr és Hong Kong volt a díszvendég. A négynapos konferencia az adott ország vagy város konyhájáról, gasztronómiai hagyományairól szól, az adott ország séfjei tartanak főzőbemutatókat.

A gasztroguruk értékeléseivel jelentkezünk a napokban.

gastronomika_lede-580x386

Forrás: válasz.hu/ El Mundo
Fotó: Gastronomika

Megosztás:

  • Kattints ide a Twitter-en való megosztáshoz(Új ablakban nyílik meg)
  • Facebookon való megosztáshoz kattintás ide.(Új ablakban nyílik meg)

Kapcsolódó bejegyzések

Kapcsolódó címkékBudapestGastronomikagasztronómiagasztroturizmushungarikumkonyhamagyartc
Gasztroutazás
2016-02-03
Giuliano Stochino Weiss

Kapcsolódó címkékBudapestGastronomikagasztronómiagasztroturizmushungarikumkonyhamagyartc

Még több Gasztroutazás

The Selection

Egyél egy évig ingyen Budapest új BBQ éttermében

Traveler Circle2018-04-06
Tovább

Mindenki megőrül a kék borért, mi is megkóstoltuk!

Laki Vivien2017-11-08
Tovább
Lufthansa Beer Map

Budapesti söröző is felkerült a Lufthansa sörtérképére

Traveler Circle2017-10-31
Tovább

Sörös kalandok várnak országszerte a II. Sörgasztronómiai Héten

Traveler Circle2017-10-06
Tovább

A nyári fesztiválok hivatalos borait mutatta be a Kristinus – nem akármilyen stílusban

Tóth Máté Bence2017-07-05
Tovább

Gasztrosokk sushi tekerés közben

Palotás Zsuzsi2017-04-27
Tovább
Görgessen a továbbiakért
Tap

Hirdetés

Traveler Circle

Repülési és utazási magazin - Hírek, vélemények, ajánlók, beszámolók a repülés és utazás köréből | Minden, ami repülés, utazás és gasztroutazás.

Copyright © 2015-2018 Traveler Circle.

Immáron hetedjére: VinCE Budapest Wine Show – a bor szerelmeseinek
2 Michelin-csillagos séf tesztelte Budapest éttermeit