RIAT 2016
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- czejczej
- Silver Circle
RIAT 2016
Sziasztok!
Majd' 2 hónap elteltével végre elértem arra a pontra, hogy neki tudtam állni a RIAT-on készült képeimnek Idén is 3 napot voltam kint, mégpedig csütörtök, péntek és szombat
Próbálok időrendbe menni A csütörtöki napon igazából nincs még semmi "esemény" mindössze a shown résztvevő gépek érkeznek meg (páran már szerdán ideszoktak érni)
Így a csütörtöki naphoz nincs szövegelés igazán viszont képek azok vannak
B2...nana! Elsőre amikor megláttam a listán hogy B2 elkezdett nekem is verni a szívem de ez a B2 ez egy Blackburn B2 ami valamikor a '30-as években szolgált
Ő itt egy G-IV amiről nem tudom pontosan mi célt szolgált de jött aztán ment is aztán megint jött
JSDF KJ-767 #07-3604
RAF A330 MRTT avagy Voyager #ZZ337
Spotterek munkában
A belga légierő F-16-sa pillanatokra földetéréstől
Nem csak hangos jetekről szól ez a show EV-97 Eurostar
Royal Norwegian Air Force, Dassault Falcon 20 #053
Azért csütörtökön páran felmennek gyakorolni itt éppen a svéd légierő Gripenje lódul meg
A Luftwaffe 60 éves évfordulós emblémáját viselő Tornadot már csak méterek választják el a talajtól
A személyes kedvencem az idei évről mindent felül múlóan az amcsi F-22 Raptor Demo Team lett így róluk túlnyomóan több képem van/lesz mint a többiekről
Irány gyakorolni!
Folyt. köv!
Majd' 2 hónap elteltével végre elértem arra a pontra, hogy neki tudtam állni a RIAT-on készült képeimnek Idén is 3 napot voltam kint, mégpedig csütörtök, péntek és szombat
Próbálok időrendbe menni A csütörtöki napon igazából nincs még semmi "esemény" mindössze a shown résztvevő gépek érkeznek meg (páran már szerdán ideszoktak érni)
Így a csütörtöki naphoz nincs szövegelés igazán viszont képek azok vannak
B2...nana! Elsőre amikor megláttam a listán hogy B2 elkezdett nekem is verni a szívem de ez a B2 ez egy Blackburn B2 ami valamikor a '30-as években szolgált
Ő itt egy G-IV amiről nem tudom pontosan mi célt szolgált de jött aztán ment is aztán megint jött
JSDF KJ-767 #07-3604
RAF A330 MRTT avagy Voyager #ZZ337
Spotterek munkában
A belga légierő F-16-sa pillanatokra földetéréstől
Nem csak hangos jetekről szól ez a show EV-97 Eurostar
Royal Norwegian Air Force, Dassault Falcon 20 #053
Azért csütörtökön páran felmennek gyakorolni itt éppen a svéd légierő Gripenje lódul meg
A Luftwaffe 60 éves évfordulós emblémáját viselő Tornadot már csak méterek választják el a talajtól
A személyes kedvencem az idei évről mindent felül múlóan az amcsi F-22 Raptor Demo Team lett így róluk túlnyomóan több képem van/lesz mint a többiekről
Irány gyakorolni!
Folyt. köv!
- tuzescsongor
- Silver Circle
Re: RIAT 2016
Eddig remek kis beszámoló ,nyomjad tovább
- Tushka154
- Golden Circle
Azt a hülye 330-as hányszor vártuk ide
- czejczej
- Silver Circle
tuzescsongor írta:Eddig remek kis beszámoló ,nyomjad tovább
Köszi tolom
Tushka154 írta:Azt a hülye 330-as hányszor vártuk ide
Tudok róla ígérem menni fog...vagy nem
Jöjjön a mai adag
Nem tudom, hogy vagytok vele de én gerjedek a panning shot-okra a képeim nagy része emiatt kuka is mert bemozdul de van ami jó lesz
RAF C-130 Hercules ZH883
GV N550GA
Kto Polak?
Krila Oluje
A görög Zeusz team tartalék gépe
Folyt. köv.
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1