2016.10.12. LHDC-LIME-LHDC Egynapos bergamoi kiruccanás
20 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
- Pisti0120
- Silver Circle
2016.10.12. LHDC-LIME-LHDC Egynapos bergamoi kiruccanás
Sziasztok!
Szeptemberben jött az ötlet, hogyha már a wizz a bgy-i járatát W-ben repüli, akkor ha olcsó a jegy akkor érdemes kihasználni. Találtam is egy jó ajánlatot, oda-vissza 5200 ft/fő volt a jegy és egyből szóltam is két debreceni spotter barátomnak, hogy használjuk ki. Végül csak ketten mentünk Bálinttal. Itthon egész nap rossz idő volt, reggel még esőmentes, de délután amikor érkeztünk már szakadt az eső. Szerencsére Bergamoban nagyon szép napsütéses meleg idő volt. Amikor volt egy 1-2 órás pangás, max 1-2 ryanairrel, akkor fogtuk magunkat és busszal felmentünk az óvárosba, ahonnan gyönyörű panorámában tárult elénk a város. Mivel BGY a RYR egyik legnagyobb bázisa, így a forgalom nagy részét a ryan 737esek adták, de akadt pár érdekesség ( debreceni szemmel ). Ilyen volt a Pegasus, a Blue Air, Blue Panorama, a BMI Regional, az Air Arabia, valamint a Pobeda. Először a repülőről készült képeket osztom meg veletek, de hamarosan jönnek a forgalomról is a képek, valamint szerintem Bálint is hozza az ő képeit is.
Indulás Debrecenből reggel 7 óra után kicsivel:
Az osztrák Alpok:
Az Iseói-tó:
Indulás haza délután 3 órakor:
Turn left heading...
Debrecen előtt 10 perccel:
HA-LPZ
Szeptemberben jött az ötlet, hogyha már a wizz a bgy-i járatát W-ben repüli, akkor ha olcsó a jegy akkor érdemes kihasználni. Találtam is egy jó ajánlatot, oda-vissza 5200 ft/fő volt a jegy és egyből szóltam is két debreceni spotter barátomnak, hogy használjuk ki. Végül csak ketten mentünk Bálinttal. Itthon egész nap rossz idő volt, reggel még esőmentes, de délután amikor érkeztünk már szakadt az eső. Szerencsére Bergamoban nagyon szép napsütéses meleg idő volt. Amikor volt egy 1-2 órás pangás, max 1-2 ryanairrel, akkor fogtuk magunkat és busszal felmentünk az óvárosba, ahonnan gyönyörű panorámában tárult elénk a város. Mivel BGY a RYR egyik legnagyobb bázisa, így a forgalom nagy részét a ryan 737esek adták, de akadt pár érdekesség ( debreceni szemmel ). Ilyen volt a Pegasus, a Blue Air, Blue Panorama, a BMI Regional, az Air Arabia, valamint a Pobeda. Először a repülőről készült képeket osztom meg veletek, de hamarosan jönnek a forgalomról is a képek, valamint szerintem Bálint is hozza az ő képeit is.
Indulás Debrecenből reggel 7 óra után kicsivel:
Az osztrák Alpok:
Az Iseói-tó:
Indulás haza délután 3 órakor:
Turn left heading...
Debrecen előtt 10 perccel:
HA-LPZ
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Re: 2016.10.12. LHDC-LIME-LHDC Egynapos bergamoi kiruccaná
Na! Ez tök jó ötlet! Bergamo nagyon szép, sajnos én eddig csak átutazóban jártam arra..
- Balint0425
- Silver Circle
Na akkor pár kép tőlem is az oda útról, aztán majd szépen sorban a többi.
Mázlink volt, hogy a szokásos Szlovénia helyett minket Ausztria felé küldött az irányítás, mert így egy csodálatos kilátásban lehetett részünk, íme az Alpok fentről:
Mázlink volt, hogy a szokásos Szlovénia helyett minket Ausztria felé küldött az irányítás, mert így egy csodálatos kilátásban lehetett részünk, íme az Alpok fentről:
Jöhet a folytatás. Az első eresztésből az ablakos kép nagyon tetszik.
- Pisti0120
- Silver Circle
Köszönöm Tomi!
Folytatnám a két nagy fapadossal és utána jönnek az érdekességek.
Először a W!ZZ:
HA-LWA
HA-LPN
Végül a gépünk indult Szucsávába:
HA-LPZ
Folytatnám a két nagy fapadossal és utána jönnek az érdekességek.
Először a W!ZZ:
HA-LWA
HA-LPN
Végül a gépünk indult Szucsávába:
HA-LPZ
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pisti0120 2017.01.24. 17:12-kor.
- Pisti0120
- Silver Circle
A Bergamoban uralkodó légitársaság gépei közül néhány:
EI-DCJ
EI-FRR
EI-ESX
EI-DYL
EI-EPC
EI-FRB
EI-FIC
EI-DWT
EI-EYP
EI-DLY
Holnap jön a folytatás tőlem.
EI-DCJ
EI-FRR
EI-ESX
EI-DYL
EI-EPC
EI-FRB
EI-FIC
EI-DWT
EI-EYP
EI-DLY
Holnap jön a folytatás tőlem.
- Tushka154
- Golden Circle
Fő a változatosság
- Pisti0120
- Silver Circle
Csak hogy legyen egy kis változatosság. Sajnos ebből a gépből ennyit lehetett kihozni, mert minden szögből takarva volt, viszont ezt a hátteret nem lehet megunni. Egy debreceni spotternek minden gép érdekes, ami nem wizzair. Sajnos a takarópanelek miatt csak doku.
OM-GTD
Folyt. köv.
OM-GTD
Folyt. köv.
- Balint0425
- Silver Circle
Na akkor a common forgalom tőlem is (csak a változatosság kedvéért ), habár trutyi fényes WizzAir-ek nélkül.
Nem gondoltam volna, hogy a túrán a legjobb repülős képem egy Ryanairről lesz...:
folyt. köv.
Nem gondoltam volna, hogy a túrán a legjobb repülős képem egy Ryanairről lesz...:
folyt. köv.
- Bal
- Golden Circle
Nagy mákotok volt az időjárással!
20 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2