2016.11.30 LHBP PIC
14 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
- catfan
- Silver Circle
Re: 2016.11.30 LHBP PIC
lmg írta:volt ma kint valaki a cateringnél reggel?
Jelen. Szénné lettünk szívatva. 31-es irányt jósoltak, 13-as lett, és 3/4 órával előbb jött, hajszálpontosan tengelyben állt a nap. Nem is akartam feltölteni, de Soós András feltett a Facebookra a másik oldalról készült képet, totál ugyanolyan árnyékos, mint az enyém. Akkor dokumentálásra ez is jó…
Operator: Biman Bangladesh Airlines
Type: Boeing 777-3E9(ER)
Reg.: S2-AHM
Date: 2016-11-30
Spot: cargodomb
Ennek meg, bár ekkora méretben nem látszik annyira, teljesen szétpezsgett az eleje. A beton hőmérséklete nem indokolta, de ahogy körbegurult, nyomta ki a hajtóműgázokat, gondolom, azért.
Operator: MNG Airlines
Type: Airbus A300-600
Reg.: TC-MCG
Date: 2016-11-30
Spot: cargodomb
Az elmenetelről nem töltök fel, Toomiénál jobbat úgyse lehet mutatni.
- Bal
- Golden Circle
lmg írta:volt ma kint valaki a cateringnél reggel?
catfan írta:Jelen.
Őőő, szerintem te a cargodombnál voltál. Én voltam Tommal a cateringnél. Nem is értettem, hogy miért csak ketten vagyunk, hiszen ez volt az egyetlen hely, ahonnan a legjobb fényben meg lehet csinálni, és tök mindegy, hogy 13 vagy 31 van.
De helyettem majd Tom fogja feltölteni a fotót.
- catfan
- Silver Circle
Bal írta:Őőő, szerintem te a cargodombnál voltál. Én voltam Tommal a cateringnél. Nem is értettem, hogy miért csak ketten vagyunk, hiszen ez volt az egyetlen hely, ahonnan a legjobb fényben meg lehet csinálni, és tök mindegy, hogy 13 vagy 31 van.
Igazad van, a cargodombon voltam. A catering eszembe se jutott. Oda létra kell, azt végig kell cipelni a mezőn, ráadásul még az életben nem fotóztam onnan, nem tudom, pontosan milyen képet lehet onnan készíteni. Most végiggondoltam, nyilván az állóhelyen lőttétek meg, úgy nézem, onnan oldalba lehet kapni.
De most már legalább tudom, miért nem láttalak sehol.
igen, sajnos a pálya pont tengelyes 8kor.... a catering lett volna nekem is, de végül akkora dugó volt, hogy így hogy hozott, nem értem volna el, ezért félúton visszafordultam és bementem melózni :/
ha jól láttam kicsit szűrt fény volt,de azért bőven jó volt egy-két kockára a P4re fordulást követően. kíváncsian várom a képet!!
ha jól láttam kicsit szűrt fény volt,de azért bőven jó volt egy-két kockára a P4re fordulást követően. kíváncsian várom a képet!!
- habigyuri
- Silver Circle
Sajnos hiába a catering/P4 lett volna a legjobb - és az egyetlen- hely, sajnos oda annyit kell gyalogolni hogy már nem értem volna be értelmesen melóba. Nekem is a cargodomb volt a cél, de sajnos annyira gyorsan bedugult a város hogy már én sem értem ki. A Csévéző-nél kiszálltam a kocsiból és az út széléről lőttem egy emlékképet.
A tiéteket viszont nagyon várom. Kíváncsi vagyok milyet lehetett csinálni a megfelelő helyről.
A tiéteket viszont nagyon várom. Kíváncsi vagyok milyet lehetett csinálni a megfelelő helyről.
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Akkor irany LHR!
Balazs, Tom! Hol a foto?
Balazs, Tom! Hol a foto?
- czegenyp
- Bronze Circle
Biman Bangladesh Airlines
Boeing 777-300ER
S2-AHM