2017.01.17. LHDC PIC
14 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2
- Pisti0120
- Silver Circle
2017.01.17. LHDC PIC
A mai napon egy pár órás látogatást tett nálunk a Ryanair " bizjete ". Bízunk benne, hogy a tárgyalások sikeresek voltak és hamarosan elindulhatnak az első RYR járatok Debrecenből.
EI-SEV
A konkurencia:
HA-LWF
Képszerkesztés közben vettem észre, hogy az egyik főfutó guminak annyi.
OK-TOP
Ezeken kívül járt még ma itt egy Gulfstream G280 ( SP-NVM ) és egy szép kis PC12 ( OK-PCC ) is, de őket idő hiányában nem tudtam lefotózni sajnos.
EI-SEV
A konkurencia:
HA-LWF
Képszerkesztés közben vettem észre, hogy az egyik főfutó guminak annyi.
OK-TOP
Ezeken kívül járt még ma itt egy Gulfstream G280 ( SP-NVM ) és egy szép kis PC12 ( OK-PCC ) is, de őket idő hiányában nem tudtam lefotózni sajnos.
- Pisti0120
- Silver Circle
Re: 2017.01.17. LHDC PIC
Múlt héten vettem egy Huawei P9 Leica kamerás mobilt és most kipróbáltam mit tud. Napos időben lenyűgözött, de majd ki fogom próbálni hosszú záridővel is. A képet RAW-ban csináltam és PS-el dolgoztam ki a gépen. Érdemes a képet új lapon megnyitni külön.
Érdekes, hogy a HA-LWF-nek megmaradt még a régi ruha. LWL-ig bezárólag a 'Whiskey-sekből' már mind új színben van.
- bem13
- Silver Circle
Pisti0120 írta:Huawei P9
Nagyon dicsérik ezt a telefont a kamerája miatt, az eddig látottak alapján (FB/Pesten Fotóztam csoport) szerintem meg leszel elégedve az éjszakai képekkel is.
- futar955
- Bronze Circle
Pisti0120 írta:A mai napon egy pár órás látogatást tett nálunk a Ryanair " bizjete ". Bízunk benne, hogy a tárgyalások sikeresek voltak és hamarosan elindulhatnak az első RYR járatok Debrecenből.
Így legyen!!
Off:
Akár így, akár úgy lesz, én továbbra is várom a képeiteket LHDC-ről!!!
Köszi!
On:
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Koszi a kepeket!
Szep a mobilos foto is! De szerintem azert maradj a fenykepezogepeknel, ha spottinggrol van szo, azert az megis csak profibb.
Szep a mobilos foto is! De szerintem azert maradj a fenykepezogepeknel, ha spottinggrol van szo, azert az megis csak profibb.
- Pisti0120
- Silver Circle
Roli: Mindenképp maradok, de nyugodt vagyok hogyha egyszer váratlanul betoppan valami és nem lesz nálam gép, akkor is tudok értékelhetőt alkotni.
Bendzsi: Az LWF csak lajstromban van ezen gépek között, életkorilag az LPR, LPS közti ( A Wizz Air Bulgaria megszűnése után kapott magyar lajstromot. ) Ha már a W széria, az LWA is kimaradt, az LWL-ig már az új köntösben járnak, az LWM,LWN még szintén régi, és ami még új a W szériából, az LWO-LWQ.
Bendzsi: Az LWF csak lajstromban van ezen gépek között, életkorilag az LPR, LPS közti ( A Wizz Air Bulgaria megszűnése után kapott magyar lajstromot. ) Ha már a W széria, az LWA is kimaradt, az LWL-ig már az új köntösben járnak, az LWM,LWN még szintén régi, és ami még új a W szériából, az LWO-LWQ.
- habigyuri
- Silver Circle
Szia Pisti! Egy ismerősöm kérdezi facebookon hogy az új terminálról van e fotód. (Kívülről belülről is jöhet ha van.)
Köszi!
Köszi!
- Pisti0120
- Silver Circle
Szia Gyuri! Az az igazság hogy az új terminált nem nagyon fotózgattam, csak olyan képem van amin a gép mögött háttérben van. Bent is jártam már pár hónapja, de nem csináltam képet. Akkori állapotában nem is volt mit, mert konkrétan olyan volt mint egy átlag ipari csarnok és tudtommal, nemigen haladt a belső kialakítása azóta se. Egyelőre sajnos nincs még akkora utasforgalom és gépmozgás ami indokolná a minél hamarabbi megnyitását. Annyit megígérhetek, hogy kívülről ( és ha tudok akkor bentről is ) csinálok róla legközelebb képeket!
14 hozzászólás
• Oldal: 1 / 2 • 1, 2