Épített repülőgépmakettek
Re: Épített repülőgépmakettek
Rég jelentkeztem itt, most egy Etihad 320 készült. Nem tökély, de azért a polcon jól mutat. A későbbiekben egy régi Wizz 320, egy új 321, egy DHL 767 és az LX-VCM fog épülni.
Nem nagyon van mozgás. Tolok pár képet néhány utóbbi időben elkészültről madárról.
- habigyuri
- Silver Circle
Nagyon jó kis felhozatal! Örülök hogy feltámasztottad a topicot.
Csak mellékesen jegyzem meg hogy Karesz még mindig lóg egy Avro-val és most már egy HunAF A319-essel is!
Csak mellékesen jegyzem meg hogy Karesz még mindig lóg egy Avro-val és most már egy HunAF A319-essel is!
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Nagyon sok mindenki log nagyon sok dologgal, az biztos!
De ezek a makettek nagyon szepek. Foleg a Four Seasons!!
De ezek a makettek nagyon szepek. Foleg a Four Seasons!!
Ha nem titok: az Etihad festése hogyan készült? Gondolom nem kevés munkaóra ment bele.
Gratulálok hozzájuk!
Gratulálok hozzájuk!
- GABOR-WINDvisual
- Silver Circle
Sziasztok!
Ide eddig nem írtam, de megint elkezdtem makettezni, így alakul részemről is a topik folytatása...
Anno 1:43-as, majd később 1:24-es versenyautókkal foglalkoztam, néhány országos versenyen részt vettem, majd egy ideig rendszeres zsűritagként "fikáztam" (persze, ez nem komoly) a kész munkákat. "Pár év" szünet következett ilyen-olyan okokból és megváltam a teljes gyűjteményemtől, aztán jött az ötlet, ha már repülőket fotózom, akkor makettben is lehetne párat építeni, így újra belekezdeni ebbe a hobbiba.
Ez lett belőle: 3D faliképek fél makettből
Ide eddig nem írtam, de megint elkezdtem makettezni, így alakul részemről is a topik folytatása...
Anno 1:43-as, majd később 1:24-es versenyautókkal foglalkoztam, néhány országos versenyen részt vettem, majd egy ideig rendszeres zsűritagként "fikáztam" (persze, ez nem komoly) a kész munkákat. "Pár év" szünet következett ilyen-olyan okokból és megváltam a teljes gyűjteményemtől, aztán jött az ötlet, ha már repülőket fotózom, akkor makettben is lehetne párat építeni, így újra belekezdeni ebbe a hobbiba.
Ez lett belőle: 3D faliképek fél makettből
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Ezek is otletesek!
Probaltad mar szelteben elfelezni?
Probaltad mar szelteben elfelezni?
Vissza: Repülőmodellek, makettek