2017.05.03 LHBP PIC
8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- habigyuri
- Silver Circle
2017.05.03 LHBP PIC
A várt napsütés sajnos elmaradt, de legalább nem áztam el...
Kb 6 éve dédelgetett "álmom" hogy lefotózzam a reggeli cargo-kat, de eddig még egyszer sem sikerült emiatt felkelnem.
Ma hosszú idő után életemben először láttam DHL gépet leszállni. (Komolyan! )
Az ULS már megvan szép fényekben. Ez is lehetett volna sokkal látványosabb ha a sötét háttér elé kap egy pár sugarat a felkelő napból, de ez ma nem jött össze csak félig.
Végül lejött ő is!
Bár a UPS és a TNT gépe is radaron volt ekkor már, sőt még egy AMC 737-es is, a fostos fényekre való tekintettel úgy döntöttem hogy ezt a reggeli cargo dömpinget nem kell elkapkodni és ha 6 évet kibírtam akkor ki fogok bírni még 6-ot ha kell.
Kb 6 éve dédelgetett "álmom" hogy lefotózzam a reggeli cargo-kat, de eddig még egyszer sem sikerült emiatt felkelnem.
Ma hosszú idő után életemben először láttam DHL gépet leszállni. (Komolyan! )
Az ULS már megvan szép fényekben. Ez is lehetett volna sokkal látványosabb ha a sötét háttér elé kap egy pár sugarat a felkelő napból, de ez ma nem jött össze csak félig.
Végül lejött ő is!
Bár a UPS és a TNT gépe is radaron volt ekkor már, sőt még egy AMC 737-es is, a fostos fényekre való tekintettel úgy döntöttem hogy ezt a reggeli cargo dömpinget nem kell elkapkodni és ha 6 évet kibírtam akkor ki fogok bírni még 6-ot ha kell.
- Bal
- Golden Circle
Re: 2017.05.03 LHBP PIC
Ajánlom az időjárás előrejósló oldalakat. Azok azért hasznosak, legalább előző este meg tudják mondani, hogy lesz-e napsütés, vagy sem.
- habigyuri
- Silver Circle
Bal írta:Ajánlom az időjárás előrejósló oldalakat. Azok azért hasznosak, legalább előző este meg tudják mondani, hogy lesz-e napsütés, vagy sem.
Reggelre még mondott egy kis napot. Abban bíztam. Egyébként a város felé nem volt teljesen reménytelen, de Üllő felé már minden durván beborult.
- BIstvan
- Silver Circle
A fent nevezett B738 belülről:
- Bal
- Golden Circle
Gyuri, van még kb. másfél hónapod a pályazárból. Akkorra időzíts egy reggeli cargozást, amikor 13 van, és napsütés. A toronnyal szemben brutál jól meg lehet őket csinálni.
Pölö:
http://www.planepictures.net/v3/show_en.php?id=1296516
Pölö:
http://www.planepictures.net/v3/show_en.php?id=1296516
- habigyuri
- Silver Circle
Bal írta:Gyuri, van még kb. másfél hónapod a pályazárból. Akkorra időzíts egy reggeli cargozást, amikor 13 van, és napsütés. A toronnyal szemben brutál jól meg lehet őket csinálni.
Tudom Bal,
A baj az hogy hétköznap általában dolgozom és nem visz rá a lélek hogy hajnalban keljek csak emiatt. Más ötletem is van a reggeli oldalról amit már régóta szeretnék megvalósítani. A 13-mas irány bizonytalan mint a kutya vacsorája, akár csak a jó idő (bár ez utóbbi valamivel kiszámíthatóbb), és csak ezért nem akarok naponta korán kelni hogy megnézzem van e éppen együttállás. Komolyan mondom hogy 6 éve nem vagyok képes arra hogy a cargok miatt korán keljek. Majd egyszer talán.
- whitepelican
- Silver Circle
Bal, Neked meg érdemes lenne nevet változtatnod mielőbb...
"Balázs Mészáros - AIRportal Hungary"
"Balázs Mészáros - AIRportal Hungary"
- Bal
- Golden Circle
Azt már többször megtettem, de a pp rendszere egy rakás szar...
8 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1