2017.09. EHAM PIC
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- mentosra_kola
- Silver Circle
2017.09. EHAM PIC
Na hali!
Mindenféle ünnepélyes köszöntő és bevezető helyett alább néhány fotó szeptember 9-ről EHAM-ból, ahol az időjárás és a sűrű programom kb. 3-4 órányi spottingot engedett meg.
Érdekes, hogy ekkor Polónyi sporttárs is itt tartózkodott azonban ezt csak utána tudtam meg Balnak és a 21. század közösségi információáramlásának köszönhetően, asz’ondta ő is tölt fel képeket majd ide.
Az én fotóimon a Polderbaanon 18R-ra érkező légijárművek láthatók.
Ja és bocs a sok kommonért, de tök jó fények voltak és a KLM-kék minden embraernek és 737-nek jól áll )
VQ-BLR
PH-BGG
F-GUEA
RMK: Gőzrepülőgép
PH-EXP
G-EZAG
EI-DEO
RMK: Ezt se gondoltam, hogy nem otthon lesz meg.
VQ-BLQ
PH-EZW
A6-EFF
N964AM
G-JECY
PH-BXC
VP-BEG
G-EZEZ
PH-TFM
PH-EXH
D-AILF
RMK: f@szos Lufthansa
PH-EZF
TC-JNZ
B-18707
CS-TJF
Zárásul pedig csak mint anekdota és dokumentációs jelleggel, már rég elmentem volna, de felszívtam magam és vártam másfél órát egy KLM B747-400-ra meg a festett triplijükre, hát persze hogy megnyitottak a 18C-t előttük érkezőre és ők már odajöttek.
Na köszi a figyelmet, zárásul egy KLM nyóccázas amit én nem tudok megunni, na meg vircsuölben is ezt repülöm.
PH-BXD
Mindenféle ünnepélyes köszöntő és bevezető helyett alább néhány fotó szeptember 9-ről EHAM-ból, ahol az időjárás és a sűrű programom kb. 3-4 órányi spottingot engedett meg.
Érdekes, hogy ekkor Polónyi sporttárs is itt tartózkodott azonban ezt csak utána tudtam meg Balnak és a 21. század közösségi információáramlásának köszönhetően, asz’ondta ő is tölt fel képeket majd ide.
Az én fotóimon a Polderbaanon 18R-ra érkező légijárművek láthatók.
Ja és bocs a sok kommonért, de tök jó fények voltak és a KLM-kék minden embraernek és 737-nek jól áll )
VQ-BLR
PH-BGG
F-GUEA
RMK: Gőzrepülőgép
PH-EXP
G-EZAG
EI-DEO
RMK: Ezt se gondoltam, hogy nem otthon lesz meg.
VQ-BLQ
PH-EZW
A6-EFF
N964AM
G-JECY
PH-BXC
VP-BEG
G-EZEZ
PH-TFM
PH-EXH
D-AILF
RMK: f@szos Lufthansa
PH-EZF
TC-JNZ
B-18707
CS-TJF
Zárásul pedig csak mint anekdota és dokumentációs jelleggel, már rég elmentem volna, de felszívtam magam és vártam másfél órát egy KLM B747-400-ra meg a festett triplijükre, hát persze hogy megnyitottak a 18C-t előttük érkezőre és ők már odajöttek.
Na köszi a figyelmet, zárásul egy KLM nyóccázas amit én nem tudok megunni, na meg vircsuölben is ezt repülöm.
PH-BXD
- Bal
- Golden Circle
Re: 2017.09. EHAM PIC
Állat fények voltak!
- whitepelican
- Silver Circle
Faszos LH a legjobb. Meg az AMX, pont ezzel repültem.
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Blokkolnám!!
4 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1