2018.09.18. LHBP PIC
7 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1
- habigyuri
- Silver Circle
2018.09.18. LHBP PIC
Sziasztok,
Este még biztosan jönnek jobb fotók, érdekesebb gépekről, de ma nekem egy retró Wizz volt a legnagyobb fogás, szintén személyes okokból.
Ha már mostanában az a fétisem hogy délben járok fotózni a szántóföldre, legalább doku jelleggel behúztam életem első American-jét, meg pár nyalánkságot.
19-re lapot húztam mert a szántóföld nagyon pezsgett, ezért létra nélkül sétáltam be a kerítés mellé hogy egy lyukon keresztül próbáljam meglőni, lesz ami lesz alapon. Végül a körülményekhez képest jó döntésnek bizonyult.
Őt meg szigorúan azért mert ritkán van róla fotó. Nem is csoda, hogy ilyen fényekben senki nem megy ki rá!
Ezt meg szigorúan csak Daninak!
Rá már régóta vadásztam, most már legalább megvan.
Ő pedig számomra ma a nap fénypontja volt! (Szüleim és Zsolti on board )
Este még biztosan jönnek jobb fotók, érdekesebb gépekről, de ma nekem egy retró Wizz volt a legnagyobb fogás, szintén személyes okokból.
Ha már mostanában az a fétisem hogy délben járok fotózni a szántóföldre, legalább doku jelleggel behúztam életem első American-jét, meg pár nyalánkságot.
19-re lapot húztam mert a szántóföld nagyon pezsgett, ezért létra nélkül sétáltam be a kerítés mellé hogy egy lyukon keresztül próbáljam meglőni, lesz ami lesz alapon. Végül a körülményekhez képest jó döntésnek bizonyult.
Őt meg szigorúan azért mert ritkán van róla fotó. Nem is csoda, hogy ilyen fényekben senki nem megy ki rá!
Ezt meg szigorúan csak Daninak!
Rá már régóta vadásztam, most már legalább megvan.
Ő pedig számomra ma a nap fénypontja volt! (Szüleim és Zsolti on board )
- habigyuri
- Silver Circle
Re: 2018.09.18. LHBP PIC
És akkor jobb fényekben az érdekesebb forgalom... Kár hogy a cellux-szal megvárták míg lemegy a nap...
Jó volt a mai délután, végre sehol egy pi**nyi felhő, jó társaság és egy Deltára kijövő Cargolux. Nem gondoltam volna, hogy végigrángatják odáig, de végül így döntöttek, örültem neki. Nem láttam még őt innen elengedni, pláne nem a Cutaway festésűt. A fényért tényleg kár, de minden nem teljesülhet.
Jött még előtte az eddig hófehér Dash, immáron LOT ruhában:
LOT
OY-YBY
Bombardier Dash 8 Q400
Qatar Airways
A7-ACF
Airbus A330-202
Cargolux
LX-VCM
Boeing 747-8R7F
Cutaway livery
Jött még előtte az eddig hófehér Dash, immáron LOT ruhában:
LOT
OY-YBY
Bombardier Dash 8 Q400
Qatar Airways
A7-ACF
Airbus A330-202
Cargolux
LX-VCM
Boeing 747-8R7F
Cutaway livery
- sziszka1
- Silver Circle
Operator: Qatar Airways
Type: Airbus A330-203
Reg: A7-ACF
Date: 2018.09.18
Photographer: Szilágyi ’sziszka1’ Gábor
Operator: Cargolux
Type: Boeing B747-8R7F
Reg: LX-VCM
Date: 2018.09.18
Photographer: Szilágyi ’sziszka1’ Gábor
- Bal
- Golden Circle
Korábban ilyen indulási eljárásnál a Bravo váróponton indított hajtóművet, majd fel 31L-re, le Charlie twy-en, ott megáll, hajtómű ki, vontató áthúzza Delta várópontig, ahol hajtómű indítás, és fel 13R-ra. Az eljárás meg azért van, hogy az 1-es állóhelyen álló gép, illetve az ott lévő épületek és SRA kerítés ne sérüljön a hajtómű gázsugarától... Most annyi változott, hogy nem játszották végig a hajtómű be-ki-be játékot, hanem inkább végigrángatták a pályán, és a D várópontnál indítottak. Ez így mondjuk pont elég volt arra, hogy elmenjen a fény...
- Bal
- Golden Circle
Na pont 3 napja panaszkodtam, hogy az induló QR törzsén már rajta van az árnyék, és hogy emiatt tavasszal lesz már csak (számomra) rendes A330-asom, erre tessék itt egy pályazár és ki is lett pipálva a gép.
Airline: Qatar Airways
Type: Airbus A330-200
Reg.: A7-ACF
Photographer: Balázs Mészáros
Date: 18. of Sept. 2018
Spot: 13R Cargodomb
Ez meg alapvetően kuka kategória, de azért megpróbáltam valamit agyonfotóshoppolva kihozni belőle. Hogyrohadnameg milyen szép lett volna ha 10-15 perccel korábban megy el...
Airline: Cargolux
Type: Boeing B747-8f
Reg.: LX-VCM
Airline: Qatar Airways
Type: Airbus A330-200
Reg.: A7-ACF
Ez meg alapvetően kuka kategória, de azért megpróbáltam valamit agyonfotóshoppolva kihozni belőle. Hogyrohadnameg milyen szép lett volna ha 10-15 perccel korábban megy el...
Airline: Cargolux
Type: Boeing B747-8f
Reg.: LX-VCM
- whitepelican
- Silver Circle
Bal, itt meg a szárny van rajta a törzsön
7 hozzászólás
• Oldal: 1 / 1