Épített repülőgépmakettek
- Bal
- Golden Circle
Re: Épített repülőgépmakettek
Aztakur... Ez brutál!!!
- RimoRoli
- Adminisztrátor
Huhh, jo kis ujraelesztese a topiknak!! Errol meselhetnel egy kicsit tobbet! Hogyan kerul kivagasra a torzs stb. Koszi!
Eastern 737-200 az alap. Fényképek alapján dremellel vágtam ki a kiszakadt részeket. A makett belsejét elvékonyítottam. A lemezszakadások alufóliából készültek. 3D nyomtatóval csináltam a törzskereteket, a padlót, az üléseket, a poggyásztartókat és a kábeleket. A matrica is saját gyártmány.
- habigyuri
- Silver Circle
Na baszki Józsi, ez nagyon király lett. Csak most látom, hogy mi került ide fel.
Viszont tehetnél fel nagyobb képeket, mert ezeken alig látszik valami, pedig nagyon szép..
És a 3D nyomtatással egyezkedhetnénk, mert nagy szükségem lenne pár dolog legyártására, viszont eddig két srác ígérete ellenére is eltűntek a ködben, és meg kuka vagyok a 3D-hez...
Viszont tehetnél fel nagyobb képeket, mert ezeken alig látszik valami, pedig nagyon szép..
És a 3D nyomtatással egyezkedhetnénk, mert nagy szükségem lenne pár dolog legyártására, viszont eddig két srác ígérete ellenére is eltűntek a ködben, és meg kuka vagyok a 3D-hez...
Látom mostanában sokan lövik az ATC 747-eket LHBP-n. Én is csináltam róla két képet.
Az a baj Dani hogy már nincs nálam. Így képet sem tudok már készíteni róla. 3D ügyben keress meg emailen.
Az a baj Dani hogy már nincs nálam. Így képet sem tudok már készíteni róla. 3D ügyben keress meg emailen.
- Csatolmányok
-
- ATC74701.jpg (103 KiB) Megtekintve 4680 alkalommal.
- Bal
- Golden Circle
Kár, hogy felhős időben készült!
(Állat lett!)
(Állat lett!)
Covidos 748-as.
A másik tudom hogy nem ide való, de ez életem első hajó/dioráma makettje és szerintem ahhoz képest nem lett rossz.
A másik tudom hogy nem ide való, de ez életem első hajó/dioráma makettje és szerintem ahhoz képest nem lett rossz.
Vissza: Repülőmodellek, makettek