Médiaajánlat

A Traveler Circle Magyarország dinamikusan fejlődő internetes hír- és közösségi magazinja, amely a hazai és nemzetközi repülés és utazás területének híreit, legfrissebb információit, valamint szubjektív ajánlókat és beszámolókat kínál az olvasóknak.

Portálunk a dinamikus fejlődés keretében 2 évvel az indulást követően szakmai körökben elismert és a közvéleményt alakító sajtóorgánummá vált, amelyet lelkes és fiatal szerkesztői csapat vezet. Ez a teljesítmény ígéretes lehetőséget nyújt a légiközlekedési és utazási piac, valamint ezeken kívül tevékenykedő vállalkozásoknak is.

A Traveler Circle átlagos napi látogatottsága 1-2 ezer körüli, míg a havi számadatok 30 ezer közötti látogatottságot mutatnak. Portálunk olvasóinak nagy többségét a 18-45 éves korosztály teszi ki, akik különösképpen érdeklődnek a hazai és világszintű légiközlekedési és utazási hírek, valamint a hasznos utazási beszámolók és ajánlók iránt.

Az oldal 2015. szeptemberi indulása óta folyamatosan fejlődik, mind az olvasottság, elismertség és hivatkozás szempontjából, mind az internetes infrastruktúra kapcsán. 2016 júliusa óta egy közel százfős repülésrajongó és repülőgépfotós közösséget magába foglaló internetes fórumot is üzemeltet portálunk, mely közösség kíváló kapcsolatot ápol a légiközlekedési iparág szereplőivel és illetékesekkel.

A Traveler Circle örömmel és nyitottsággal várja a potenciális hirdetők és együttműködő partnerek jelentkezését és több területen kínál partnerséget, így a portálon való hirdetések elhelyezésével, PR cikkek publikálásával, valamint videós tartalom közzététele esetén a videóban való hirdetés lehetőségével.

Az oldalunk által lefedett részletesebb témák: légitársasági hírek, magyarországi és külföldi repülőterek, repülőgépfotózás, hazai légiközlekedési közösségi lehetőségek, budapesti, hazai és nemzetközi turizmus, utazási ajánlatok, úticél ajánlók, pénztárcabarát utazási lehetőségek, rövid időtartamú városlátogatási ajánlók, interkontinentális utazások, prémium vs. fapados légitársaságok, business lounge beszámolók, gasztroutazás- és turizmus.

Amennyiben hírportálunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzánk bizalommal az info@travelercircle.hu e-mail címen.

Traveler Circle - repülés és utazás

Repülési és utazási magazin - Hírek, vélemények, ajánlók, beszámolók a repülés és utazás köréből | Minden, ami repülés, utazás és gasztroutazás.

Copyright © 2015-2018 Traveler Circle.